Oud papier aan de kant van de weg

In Anna Paulowna en omstreken wordt het oud papier opgehaald door drie vereniging en dat zijn: Scouting Anna Paulowna, DOKEV atletiekvereniging en Paardensportvereniging Oude Veer. De laatste twee genoemde halen het oud papier ook in het buitengebied op en de Scouting Anna Paulowna doet alleen Anna Paulowna, Breezand en van Ewijcksluis de kern. Het oud papier wordt altijd de eerste en derde vrijdag van de maand opgehaald. Dus niet wat veel mensen denken om de twee weken!

De reden hiervan is dat we maanden hebben met 5 weken, de wagen die gehuurd wordt bij Roele de Vries wordt door meerdere verenigingen gehuurd en dus op meerdere plaatsen ingezet. Deze werkwijze werkt daarom het beste voor iedereen.

De verenigingen vragen ook altijd of iedereen het oud papier gebundeld en netjes langs de kant van de weg wilt zetten. Mocht nou onverhoopt het niet opgehaald worden dan kan het altijd gebracht worden bij de grote container achter de Scouting Anna Paulowna aan de Kneeskade, of bij sportcomplex Kleine Sluis of in Breezand bij de Duivenvereniging aan de Koningsweg in de daarvoor bestemde containers.

Vanavond vrijdag 21 juni, is het de beurt aan de Paardensportvereniging Oude Veer, zij doen dus ook de buitengebieden aan. U kunt dus uw oud papier gebundeld aan de kant van de weg zetten vanavond.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *