Al ruim 23 jaar onbetwist beautyspecialist in de Polder

Aan de Nieuweweg in Anna Paulowna is Nagelstudio Anna Paulowna gevestigd. Deze salon wordt gerund door Yvonne en haar dochter Jeanine. Yvonne zit al jaren in het vak en geeft zelfs les. Ze heeft ook haar eigen dochter opgeleid. Kwaliteit en productiviteit staan hoog in het vaandel bij de dames van deze salon.

Van nagelstudio tot wax, tanning en wimperextentions
Zo op het eerste gezicht zou je denken: dit is een nagelstudio, maar schijn bedriegt! Want deze dames zijn niet alleen gespecialiseerd in nagels, maar bieden een diversiteit aan mogelijkheden aan. Denk aan permanente make-up, spray tanning, tanden bleken, waxen en harsen, wimperextensions, wimperlifting en wimpers en wenkbrauwen verven.

Blijven doorontwikkelen
Het is vooral dochter Jeanine die de andere behandelingen doet, Yvonne richt zich vooral op nagelstudio. De dames hebben alle benodigde diploma’s en certificaten in huis en leren nog ieder jaar bij om zodoende altijd te blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Strak en netjes
De salon ziet er strak en netjes uit en de vele kleuren van poeders, glitters, steentjes et cetera sprankelen de klant tegemoet. Maar de salon is ook veel groter doet vermoeden. Na de entree zijn er nog meer ruimtes waar de behandelingen plaatsvinden.

Online een afspraak maken kan ook, op de site: https://www.nailartists-noordholland.nl/. Daar is bovendien alle informatie te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *