Bloemz pakt uit met gratis boeketten en meer tijdens jubileum

Vorige week schreven wij over het 5-jarig bestaan van de winkel Bloemz in Julianadorp. Deze prachtige bloemenwinkel wordt gerund door de dames Van Klink uit de Polder. Aankomende week gaat hun feestweek beginnen en ze hebben er zin in! Uitpakken doen ze niet, liever pakken de dames namelijk hun prachtige bloemen, planten en accessoires voor u in. Nee natuurlijk gaan ze uitpakken in deze feestweek.

Zo krijgt u bij aankoop van een bos bloemen vanaf € 15,- een mooie vaas cadeau. Dan is er nog de dagelijkse Facebookactie. Hou daarvoor de Facebookpagina van Bloemz goed in de gaten. Wat kunt u namelijk winnen? Een schitterend boeket! Hier moet u wel nog even voor puzzelen in Julianadorp. Zij verstoppen namelijk in de feestweek iedere dag een boeket ergens in Julianadorp dat u door middel van tips op hun Facebookpagina kunt vinden. Degene die er het eerste is, wint het boeket.

Dames, van harte gefeliciteerd met deze 5-jarige verjaardag van jullie bedrijf en op naar nog meer mooie jaren in de bloemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *