Annelies Makes you beautifull.

Aan de Saffier in Anna Paulowna zit Annelies makes you beautifull gevestigd.

Eigenaresse van deze kapsalon/nagelstudio is Annelies de Haan.
In 2007 heeft zij aan haar palmares toegevoegd: allround nagelstyliste.

U kunt bij Annelies terecht voor het verzorgen van uw kunstnagels zowel acryl als gelnagels en bruidsnagels. Zij werkt met de nieuwste nagellak soort “Shellac” die 2 weken een prachtige glans geeft zonder beschadigingen en een manicure behandeling; voor de perfecte verzorging van uw nagels & handen.

Annelies is al sinds 2006 gediplomeerd allround kapster en dit houdt in dat u bij haar terecht kan voor onder andere: knippen, snijden, kleuren, permanenten, watergolven, föhnen en lang haar (vlechten & opsteken), maar ook voor hairextensions kan je bij haar terecht, zij werkt met “so cap she.”

Annelies doet ook visagie,dit voor het verzorgen van de make-up van bruiden, dag/ avond make-up en fotoshoots.

Sinds 1 februari 2009 heeft Annelies haar eigen salon aan de Saffier 2. Als je binnenwandelt bij Annelies wordt je onthaald met een glimlach en steevast de woorden; hoi hoe is het met jou? Een warm welkom en een lekker
bakje koffie doen je thuis voelen. Daarnaast verstaat Annelies haar vak en zorgt zij altijd dat de klant ten alle tijden tevreden haar salon verlaat.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eigenlijk ook wel een mooi set nagels of een frisse lente coupe bel Annelies voor een afspraak en laat u verrassen, u gaat op zeker niet meer naar een ander.

Annelies makes you beautifull

Saffier 2
0641983905
Anna Paulowna
www.anneliesmakesyoubeautifull.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *