Baby en Peuter zwemmen bij B-Balance

De ervaring heeft geleerd dat baby’s en peuters het heerlijk vinden om vrij in water te bewegen, omdat zij volgens cursusleidster Betty van Vossen-Gerrits van nature geen angst voor water hebben.

Baby/Peuterzwemmen heeft meerdere voordelen. Het bevordert niet alleen de motorische en sociale ontwikkeling, maar ook de algehele gesteldheid van het jonge kind. Hartje en longetjes worden er sterker door en het heeft een ontspannende werking op kind en ouder, waarbij hun onderlinge band ook nog eens extra wordt versterkt.

Baby’s moeten minimaal twaalf weken oud zijn en meer dan zeven pond wegen voordat zij aan de cursus mogen deelnemen. Tijdens de lessen mag desgewenst in het water of op de kant borstvoeding worden gegeven. Naast ouders zijn ook grootouders van harte welkom om met de kleintjes te komen zwemmen. Het verdient aanbeveling om een lievelingsspeeltje van de baby of peuter mee te nemen.

Kosten € 25.75 per maand. (geen inschrijfgeld / lidmaatschap Omring geeft 5% korting per maand)

Baby’s / peuters en ouders zijn erg enthousiast. Gezelligheid en een leuk sociaal contact met elkaar. Niets moet staat voorop, vrijheid blijheid voor de kinderen en ouders, een gezellige groep waar automatisch veel geleerd wordt.
De peuters worden voorbereid op het reguliere zwemmen. Lekker warm water, en de koffie en thee zijn inbegrepen.

Vrijdagavond:

Baby zwemmen van 18.00 uur tot 18.30 uur.

Peuter zwemmen van 18.30 uur tot 19.00 uur.

Zaterdagochtend:

Baby zwemmen / Peuter Survival zwemmen van 10.45 uur tot 11.15 uur.

Dinsdagavond:

Baby zwemmen / Peuter Survival zwemmen van 18.15 uur tot 18.45 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *