beadS & wood.


De naam zegt het eigenlijk al een beetje beadS & wood; kralen en hout.

Sieraden gemaakt van natuurlijke producten. De bedenkers van deze prachtige sieraden zijn Sigrid Nijs en Nick Hoogvorst een enthousiast en gedreven stel met geweldige toekomst plannen.
Het ontstaan van het idee en het bedrijf beadS & wood ligt eigenlijk in Spanje vertelt Sigrid, samen waren wij daar op vakantie in 2014 en op een heel leuk en pittoresk marktje kwamen wij een kraampje met sieraden tegen. Na die tijd hebben wij thuis regelmatig geroepen om zelf een sieradenlijn te gaan beginnen, maar eigenlijk kwam dat er nooit van.

Pas toen moederdag voor de deur stond in 2017 werd het idee werkelijkheid, het stel heeft  toen voor beiden moeders een origineel cadeau/sieraad gemaakt. Dit werd zo goed ontvangen dat na dit ene sieraad vele aanvragen volgde, in eerste instantie waren dit vrienden, familie en kennissen. Maar eigenlijk vanaf dat moment werd beadS & wood geboren en wordt hun klantenkring steeds groter. Een grote hulp bij deze groei was de huidige werkgever van Sigrid Kapsalon Reus, hier mocht zij haar sieraden promoten. Na 2 jaar is het assortiment van het stel dan ook uitgebreid van armbanden naar kettingen, ringen, oorbellen en horloges.

De materialen die gebruikt worden zijn natuurproducten zoals; leer, hout, natuursteen en voor sommige sieraden gebruiken zij af en toe RVS. De collectie is voor jong en oud, voor man en vrouw, ook voor kinderen maakt het stel op maat gemaakte sieraden. Alle sieraden kunnen op maat gemaakt worden en je kan bij beadS & wood zelfs je eigen stijl qua kleuren en materialen kiezen.

Naast de webshop waar Sigrid en Nick hun sieraden verkopen hebben ze verschillende  verkooppunten bij diverse bedrijven zoals; juwelier Tribolet in Hoorn, atelier Werfpoort in Den Helder, schoonheidssalon in Huisduinen Naturel Care en staan ze ook op diverse markten en fairs in de Noordkop zoals in Julianadorp en Den Helder.

Dromen voor de toekomst die zijn er volop voor dit jonge ondernemende stel. Misschien in de toekomst sieraden party’s aan huis geven. Maar tot die tijd blijft het stel ondanks de aardige uurtjes die nu al in hun bedrijf gaan het mooi nog naast hun eigen baan doen.
Raakt Media mag in de toekomst een primeur gaan brengen voor beadS & wood want als alles goed gaat wordt er nog dit voorjaar een nieuw product aan de collectie toegevoegd…..

Wilt u nou ook een mooi sieraad van beadS & wood neem gerust contact met ze op want alles kan op maat gemaakt worden en woont u in de buurt dan leveren zij  het zelfs bij u aan huis af.Kijk voor de collectie op www.beadsandwood.com of op hun Facebook of instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *