Bedrijven uit de Polder schieten de zorg te hulp!

Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn! In tijden van nood dan moet je op elkaar kunnen rekenen en elkaar helpen waar je kan. Hoe mooi is het om te zien dat na een oproep op Raakt Media voor mondkapjes en andere spullen daar meteen gehoor aan gegeven werd.

Zo zijn er inmiddels al patronen uitgewisseld en worden er door meerdere (ex) dorpsgenoten mondkapjes gemaakt.

Maar ook meerdere bedrijven uit de Polder bieden hun hulp massaal aan. Zo hebben Karin en Ludo Schra afgelopen week 400 vuurwerkbrillen gedoneerd aan het Noordwest ziekenhuis in Den Helder. En heeft Welkoop Anna Paulowna dit voorbeeld gevolgd door 3 dozen vuurwerkbrillen aan te bieden. Hier werd op gereageerd door de zorginstanties vanuit het dorp waardoor vele mensen weer voor een langere tijd veilig hun werk kunnen uitoefenen.

Voelt u zich nu niet bezwaard als u niet in grote getalen spullen aan kan leveren. De instanties zijn blij met elk gebaar groot en klein. Heeft u nog iets leggen zoals nieuwe veiligheids/vuurwerk brillen, latex handschoenen, witte t-shirts of mondkapjes, breng ze dan langs bij Fam. Meijerink aan de Molenvaart 205A. Hier staat een bak buiten waar u alles netjes in kan stoppen. Dhr. Meijerink draagt er vervolgens zorg voor dat alles op de juiste plek terecht komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *