Blooming Beauty werkt met holistische schoonheidsbehandelingen

Dagelijks wordt uw huid blootgesteld aan schadelijke stoffen van buitenaf, ook wel vrije radicalen genoemd. Het is belangrijk uw huid daar goed tegen te beschermen en de huid regelmatig goed te laten reinigen door de schoonheidsspecialiste. Suzanne Smit van Blooming Beauty is zo’n schoonheidsspecialist.

“Soms veroudert de huid sneller dan we zouden willen. Gelukkig hebben we prachtige producten en behandelingen om huidveroudering te vertragen”, legt ze uit. “Het is belangrijk om producten te gebruiken die bij je huidtype passen. Bij iedere behandeling kijk ik opnieuw naar wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo bereiken we een optimaal resultaat per behandeling.”

De schoonheidsspecialiste kan ook een goed advies geven over productgebruik voor thuis, zodat de huid zo goed mogelijk verzorgd en beschermd om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Kijken naar het geheel
De behandelingen bij Blooming Beauty zijn holistisch, maar wat is dat nu precies? Suzanne Smit legt het uit: “Holistisch betekend ‘geheel’. Bij holistische behandelingen kijken we dus naar het geheel. De mens in zijn geheel. Niet alleen naar het huidprobleem dat zich zichtbaar manifesteert op de huid, zoals pukkeltjes, onzuiverheden, schilfers, eczeem en andere vervelende problemen. Vaak zijn er ook lichamelijke klachten zoals problemen met de spijsvertering, hormonale schommelingen of stress en vermoeidheid die een rol kunnen spelen.”

Etherische oliën
Voor de holistische (schoonheids-)behandeling werkt de schoonheidsspecialiste met de producten van Lakshmi. Tijdens het behandelen gebruikt ze etherische oliën, verschillende (drukpunt)massages en eventueel een goed voedings- en lifestyleadvies. “Zo probeer ik een zo’n effectief mogelijk resultaat te bereiken op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.”

Bloedcirculatie
Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist is dus niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de gezondheid! Een massage zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt geactiveerd. Daarnaast vermindert het stress en vooral een momentje voor uzelf.

Meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op: 06-48071757 (bellen of appen), www.blooming-beauty.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *