Dagbesteding De Zonnemaatjes

Dagbesteding de Zonnemaatjes is een kleinschalige dagbesteding aan de Burg. Lovinkstraat 25 in Breezand. Op de dagbesteding worden diverse activiteiten aangeboden voor mensen met een lichte beperking. De Zonnemaatjes heeft als doel dat cliënten hun (verborgen) talenten en kwaliteiten ontdekken, verder ontwikkelen en leren hier gebruik van te maken.

Liza Verhaart en Monique Hijman hebben samen de dagelijkse leiding over dagbesteding de Zonnemaatjes, waarbij veiligheid, geborgenheid en uitdaging centraal staan.

Activiteiten en het Zeepatelier

Dagbesteding geeft zin aan het leven: contact met anderen, waardering krijgen en jezelf nuttig voelen. Op onze opvang werken we met kleine dieren, zoals kippen, konijnen, hamsters en vissen. De verzorging hiervan is een dankbare taak, want ze geven warmte en leren de cliënten meer over zorgen voor zichzelf en een ander. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van lichaam en geest. De buitenplaats is ingericht met een verblijf voor buitendieren en een moestuin met kas. Hier verbouwen wij onder andere producten voor onze natuurlijke zepen, die wij verkopen in Het Zeepatelier. Naast de productie van zeep bieden wij ook verschillende activiteiten aan zoals: houtbewerking, schilderen en knutselen.

De Zonnemaatjes beschikt over eigen vervoer, waardoor onze cliënten gehaald en gebracht kunnen worden! Nieuwsgierig naar De Zonnemaatjes? Kom gezellig langs, wij maken graag kennis met u!

Burgemeester Lovinkstraat 25 • 1764 GA Breezand • tel. 0223-661239 • info@zonnemaatjes.nl • www.zonnemaatjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *