De bakker van het dorp

Banketbakkerij Alkemade is al sinds mensenheugenis de bakker van de Polder. Waar eerst Aard Alkemade met zijn vrouw Ria aan het roer stonden is het nu zoon Paul die met zijn vriendin Carlijn de bakkerij runt. Uiteraard nog met vader Aard en moeder Ria meekijkend over hun schouders. De bakkerij zit niet meer alleen in Anna Paulowna, want in Breezand aan het Ceresplein is ook een winkel gevestigd. Maar de hoofdbakkerij is te vinden in Molensluis. Deze is in 2012 volledig verbouwd en gerenoveerd en helemaal van nu.

Bakkerij Alkemade staat bekend in de omgeving om zijn overheerlijk versgebakken broden en gebak. Maar de tijd van Sinterklaas en Kerst komt er weer aan en ook dan kunt u meer dan goed terecht bij de bakker van de Polder. De lekkerste banketstaven, pepernoten, borstplaat, oliebollen en niet te vergeten hun stollen. De bakker is al 3 keer kampioen geworden van Noord-Holland met hun stollen en 2 maal Paasbroodkampioen van Noord-Holland. Een kroon op hun werk was dat ze ook uitgeroepen zijn tot beste bakkerij van onze provincie.

Maar de bovenstaande opsommingen van producten zijn natuurlijk maar een fractie van wat u in de bakkerij allemaal kunt krijgen. Op de site www.bakkerijalkemade.nl kunt u alles terugvinden en ook bestellen. Wist u dat u tegenwoordig via thuisbezorgd.nl ook terecht kunt bij Bakkerij Alkemade. Hoe lekker is het om uw broodje te bestellen voor de lunch of gewoon als u lekkere trek heeft.

Kortom Bakkerij Alkemade groeit met de tijd mee en wordt nog steeds met de dag veelzijdiger. Naast de seizoensgebonden producten hebben ze natuurlijk ook diverse acties zoals de welbekende ‘tas van de maand’- overheerlijke producten van de bakker voor een klein prijsje – of de ‘5 broden halen en maar 4 betalen’. 

Er is voor ieder wat wils in de bakkerij en zelfs speciale wensen kunnen in overleg voor u gemaakt worden. Op maat gemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, petitfours of voor wie een allergie heeft zoals gluten of lactose. Dé bakker van de Polder houdt er rekening mee.

Neemt u eens een kijkje op de site of op de facebookpagina van Bakkerij Alkemade of loop gewoon binnen bij de bakkerij. Let wel op, dit is niet geheel zonder risico! Want het is knap als u deze bakkerij verlaat zonder er iets lekkers gekocht te hebben ;-), hebben wij gemerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *