De Scharrelboet komt naar Anna Paulowna!!

Ja u leest het goed de befaamde Scharrelboet komt naar Anna Paulowna. Zij gaan zich vestigen in het pand aan de Molenvaart 17 waar voorheen het Scrap Ateljeetje zat en Drogisterij Mieke. Ze gaan direct uitbreiden want Bloem,sfeer en meer komt er bij in. Bloem en woonstylist Edwin gaat het plaatje compleet maken. Dus buiten uw nodige dosis feestkleding, artikelen en versieringen kunt u nu dus ook terecht voor bloemen en woonstyling. De Scharrelboet gaat zijn assortiment ruimschoots uitbreiden in het nieuwe pand. De afdeling feestversieringen en cadeaus gaat meer ruimte krijgen, dus voor de meest bijzondere feestversieringen, cadeaus en cadeaupakketten kunt u bij ons straks terecht.

Er is straks ook een prachtige workshopruimte waar bloemworkshops, schminkworkshops, wijn- en bierproeverij gegeven gaan worden. Ook kunnen daar kinderfeestjes gehouden worden. De workshopruimte kan ook gehuurd worden eventueel als u zelf heel creatief bent en een workshop wilt gaan houden. Als laatste komt er een horecagedeelte bij, je kunt straks dus ook terecht bij de Scharrelboet voor een lekker kopje koffie met wat lekkers.

De Scharrelboet zal van 1 tot en met 15 augustus gesloten zijn. Vanaf 16 augustus bent u welkom in het nieuwe pand. Het zal nog niet helemaal klaar zijn maar u kunt al wel weer uw aankopen doen. De webwinkel is wel open gedurende die periode, bestellingen die online gedaan worden, worden gewoon verwerkt. Begin oktober verwachten ze echt helemaal klaar te zijn en zal er ook een groot openingsfeest gehouden gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *