Dennis Wijnker opent zijn droom: een barbershop in de Polder

Dennis Wijnker, geboren en getogen in de Polder, laat zijn droom werkelijkheid worden. Hij opent zijn eigen barbershop in het pand van voormalige school De Zandhorst in Breezand. 
Dennis begon zijn carrière bij zijn vader in het mechanisatiebedrijf, maar dat was niet waar hij echt in verder wilde. Na een aantal jaar andere beroepen uitgeoefend te hebben, kwam hij op YouTube een filmpje tegen van Schorem, een vooraanstaande barbershop in Rotterdam. Toen wist hij het meteen: ‘ja dat is het! Dat is wat ik wil gaan doen en waar ik mijn passie in kan stoppen.’

Wat op je pad komt
Zo gezegd zo gedaan. Dennis volgde zijn opleiding bij Barberschool Amsterdam van Heads Academy en slaagde vlekkeloos. Vervolgens begon hij zijn nieuwe carrière bij een kapsalon in de omgeving. “Maar toch was dat niet wat ik helemaal voor ogen had, want mijn droom was een
eigen barbershop beginnen. Dat het nu allemaal zo snel is gegaan had ik niet helemaal ingecalculeerd, maar wat op je pad komt en goed voelt, moet je doen”, is de mening van de kersverse ondernemer.

Droom in vervulling
Op 1 februari gaat zijn droom in vervulling. Dat is de dag dat Dennis zijn Barber’s Denn officieel opent. Van 14.00 tot 18.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in zijn nieuwe onderkomen en de sfeer op te snuiven van een echte barbershop. Het concept van Dennis is uniek in de Polder.

Traditioneel knippen en scheren
In zijn shop wil hij zijn passie voor het barbiersvak aan iedere man en jongen in Hollands Kroon tonen. “Ik wil iedereen kennis laten maken met de traditionele knip- en scheerbeurten in een relaxte sfeer. Kom kijken en onderga het”, nodigt Dennis de lezers van Raakt Media uit.

Kom naar de opening
Ook benieuwd naar ‘The new barber in town?’ Kom naar de opening in Breezand, aanstaande zaterdag. Het adres: Zandvaart 57D. Kijk op www.thebarbersdenn.nl.

Een gedachte over “Dennis Wijnker opent zijn droom: een barbershop in de Polder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *