Drukke en gezellige agenda in winkelcentrum Molensluis tijdens donkere feestmaanden

De dagen worden korter en het is alweer vroeg donker. De dagen van warmte binnenshuis zijn aangebroken. Het wordt weer sfeervoller en gezelligheid in huis. Met de feestdagen voor de deur.  

De ondernemers van winkelcentrum Molensluis bereiden zich ook voor op deze mooie tijd van feesten en festiviteiten. Daarom wordt binnenkort de sfeervolle verlichting weer geplaatst. Zo wordt het winkelcentrum weer omgetoverd tot een winkelcentrum met warmte, sfeer en gezelligheid.

We beginnen met Sint Maarten
Ook zijn er weer diverse leuke activiteiten die op de agenda staan voor de komende maanden. Als eerste is dat 11 november: de keuvelavond. Alle kindjes mogen weer met hun prachtige zelfgemaakte kunstwerken langs de deuren van de winkeliers en natuurlijk is er ook dit jaar een keuvelkeuring. Die avond gaat ook de prachtige sfeerverlichting aan om zodoende helemaal de sfeer te brengen van de komende feestmaanden.

Sinterklaas komt aan op 16 november
Dan komt op 16 november de goedheiligman weer aan in Anna Paulowna. Dit jaar verloopt de intocht iets anders dan voorheen. Hou hiervoor de Facebookpagina van het winkelcentrum goed in de gaten. Wat Molensluis wel belooft: “het gaat er zeker niet minder leuk op worden deze dag!”

Lekker kleuren voor de Sint
Ook worden er weer kleurplaten verspreid op de diverse scholen in Anna Paulowna en Breezand. Dus de kinderen mogen weer los met hun creatieve talent en wie weet winnen ze wel een hele mooie prijs die ze uit handen van Sinterklaas zelf uitgereikt krijgen op de dag van binnenkomst!

Ladies night
Donderdag 28 november is het een avondje speciaal voor dames. Want in het kerkje van Anna Paulowna aan de Molenvaart, gelegen naast het winkelcentrum, is er een heuse ladies night! Denk aan mooie kleding, hippe schoenen en lekkere hapjes, maar ook huid- en haarverzorging en welke bril u nu het mooiste staat. Wilt u hierbij zijn, scoor dan snel uw toegangskaarten bij de ondernemers van het winkelcentrum.

Shoppingnight in aanloop naar kerst
Natuurlijk moet er na al deze leuke dagen en Sinterklaasavond gedacht worden aan de kerst. De boom die er komt, lekker eten en drinken, maar ook pakjes onder de boom. De ondernemers houden daarom op 20 december hun shoppingnight. Deze keer geen markt, maar houden de winkeliers het feest in hun eigen winkel, lekker warm en knus. En het mooie is dat zij die wat duurdere maanden ook aan uw portemonnee denken, want van 16.00 tot 21.00 uur hebben zij speciale acties voor u in petto. Dus ga lekker die avond naar het centrum, want wie weet zit net dat ene product erbij wat u zocht en is het net even voordeliger.

Het winkelcentrum van Anna Paulowna laat zich niet alleen in de decembermaand van zijn actieve kant zien. Ook in het nieuwe jaar staan er alweer leuke events op de agenda. Hou onze site in de gaten, ook in 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *