Drie genomineerde bedrijven voor ondernemersverkiezing OVAP bekendgemaakt

Dit zijn ze dan, de genomineerden voor de Ondernemersverkiezing van Ondernemers Vereniging Anna Paulowna (OVAP). Bloembinderij Ma-d’r-liefjes uit Anna Paulowna, Expert Breezand uit Breezand en Fa. P. Muntjewerf & Co, ook uit Breezand. 

Op donderdag 9 januari maakt de OVAP de ‘Ondernemer van Jaar 2019’ bekend. De verkiezing is in ‘De Brug’ Eten Drinken Slapen in Van Ewijcksluis. Het publiek kan meestemmen voor de publieksprijs. Daarvoor gaat u naar de site van Rodi.

Konden vroeger alle leden stemmen op de ruim 140 aangesloten bedrijven, tegenwoordig doet het bestuur van de ondernemersvereniging een voorselectie, waardoor er tien bedrijven overblijven. Dat maakt het een stuk overzichtelijker, zo laat OVAP op haar site weten. De leden van de vereniging hebben gestemd en nomineerden drie bedrijven.

Deze ondernemers zijn geïnterviewd en tijdens de verkiezingsavond toont de vereniging een filmpje van deze bedrijven. Zo krijgen de leden een kijkje achter de schermen. Naast de ‘Ondernemer van het Jaar 2019’-verkiezing wordt op donderdag 9 januari ook bekendgemaakt wie de Rabo-startersprijs voor beginnende ondernemer verdient.

*Foto door: Vincentdevriesfoto.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *