Duizendpoot en alleskunner

Als je door Breezand heen rijd dan zie je ze in vele huizen staan, van die mooie witte grote bloembakken. Veel inwoners van de Polder weten niet waar je die kan krijgen maar bovenal niet wie ze maakt, wij inmiddels wel en ook dat Marielle Lenders van Knushome nog veel meer in haar mars heeft! Zij is echt met recht een vrouw met twee rechterhanden want zelfs voor meubels draait zij haar klushanden niet om.

Haar bedrijf is begonnen uit een uit de handen gelopen hobby. Zij  begon met de plantenbakken te maken voor vrienden en familie maar al snel maakte zij andere dingen zoals bedden, kasten en diverse andere accessoires. Voor Knushome was en is er nog steeds Knus gastouderopvang. Marielle doet dit nog steeds vier dagen in de week, maar ze wilt dit toch wel gaan afbouwen naar drie dagen in de week, maar er zijn nog een paar kindjes opkomst die zij beloofd heeft op te vangen dus voorlopig is het gewoon even aanpoten. Naast het maken van producten is Mariëlle een kei in het stylen van ruimte. U woonhuis, bedrijf, salon noem het maar op het maakt Marielle niet uit zij tovert alles om tot uw eigen paleisje. Dus voor styling en interieuradvies kunt u ook zeker bij haar terecht.

U zult wel denken is zij een duizendpoot, maar ze doet het niet geheel alleen want aan haar zijde staan haar vrouw Wendy en zoals Mariëlle het zelf zegt Edith haar wandelende agenda en superhulp. Wendy helpt met het maken van producten en is waar het nodig is. Edith helpt met werkelijk waar alles, zowel de opvang als het bedrijf Knushome en is de rechterhand van Marielle.

Een toekomstbeeld heeft zij zeker, ze had eigenlijk al niet verwacht dat het loopt zoals het nu loopt. Maar zij hoopt dat ze als fulltime styliste kan gaan werken voor haar eigen bedrijf of een soort van freelance, en dan echt voornamelijk op het styling gebied . Maar voor nu heeft ze haar handen nog vol aan de kinderopvang waarvan ze nog elke dag onwijs geniet.

Knushome

Marielle Lenders Burgemeester Lovinkstraat, Breezand mem.lenders@quicknet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *