Droomvakantie moet voor iedereen haalbaar zijn…

Hellen Lankester vindt dat een droomvakantie voor iedereen binnen handbereik moet kunnen zijn. Zelf komt zij al jaren op het eiland Curaçao en heeft daar haar eigen prachtige villa. Zij verhuurt dit paleisje en tegen een prijs die ook voor gezinnen betaalbaar is. Zodat ook zij eens kunnen genieten van een ware droomvakantie.

Hellen legt uit waarom ze de prijs zo relatief laag houdt. “Ik gun ook anderen de weldaad van een vakantie op een prachtig warm eiland. Ik vind het fijn dit huis met anderen te delen die het normaal misschien niet zouden kunnen betalen.” Haar onderneming op Curaçao is te vinden onder de naam Casa di Trinitaria Curaçao.

24/7 lokale support voor alle wensen
De kracht van hun onderneming ligt in het feit dat zij een mooie en zeer nette, veilige, betaalbare en complete villa aanbieden. Maar daarbovenop komt nog de 24/7 lokale support om aan alle wensen van de gasten te voldoen. Hellen: “We leggen veel nadruk op persoonlijke service en open communicatie tijdens het boeken en het verblijf.”

Handig boekje met alle in’s and out’s
De liefde voor het altijd bruisende Curaçao heeft ertoe geleid dat Hellen en haar gezin met de verhuur van hun villa gestart zijn. “Voor gezinnen tot zes personen. Speciaal voor onze gasten heb ik een boekje geschreven: ‘Un tiki di Curaçao’, waarin ze van alles over het eiland kunnen lezen.” Dit eigentijdse reisgidsachtige boekje beschrijft de mooie plekjes en de in’s and out’s van Curaçao. Echt een startgids voor een aangenaam verblijf. Het boekje is inmiddels in veel boekhandels te koop op Curaçao, waaronder de Bruna, maar uiteraard ook bij Hellen zelf.

Goede recensies op Zoover en Micazu
Wat je zaait zul je oogsten, gaat dan ook perfect op voor deze ondernemers uit Wieringerwaard. “We zijn ontzettend trots dat we hoog op de lijst staan in de recensies, geschreven door onze gasten op Zoover en Micazu. Ik denk dat dit ook te maken heeft met het feit dat we onze gasten wegwijs maken op het eiland zodat ze echt volop kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Gezinnen die willen genieten van de rustige kant van Curaçao, Banda Abou, vlakbij eiland’s meest bekende stranden.”

Complete villa met zwembad
De zeer compleet uitgeruste en goed onderhouden villa die buitengewoon netjes en stijlvol is ingericht, beschikt bovendien over een heerlijk zwembad. Het maakt de villa tot een waar paradijsje voor gezinnen. Hellen en haar gezin zijn pas tevreden als hun gasten dat zijn: “Voor minder gaan we nooit.”

Tweede villa ook voor mensen met rolstoel
De familie Lankester hoopt in de komende jaren een tweede villa te bouwen, direct achter degene die er nu staat. Hellen licht toe: “Deze willen we zo maken dat het huis ook voor mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of gebruik maken van een rollator, beschikbaar is. Daarbij kunnen we op die manier beide accommodaties aanbieden aan een gezelschap met maximaal tien personen.”

Meer weten?
Over 5 jaar hopen zij zelf permanent op Curaçao te wonen en dan fulltime het beheer te doen en hun gasten persoonlijk te ontvangen en service te verlenen. Samen met haar man, een poolboy en een trouw lokaal beheerdersechtpaar verwelkomt Hellen u graag op het droomeiland.   

Meer weten? Villa Park Fontein, kavel A-04, is te vinden aan de Weg naar Soto, Kaminda Monica Kapel – Matheeuw. Reserveren via www.Micazu.nl (snelcode 21058) of Facebook Casa di Trinitaria.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *