Een unieke kans! Deze 2/1 kapwoning met garage heeft een grote achtertuin op het zuiden

Een unieke kans! Deze 2/1 kapwoning met garage aan de Rembrandtlaan in Anna Paulowna, heeft een grote achtertuin op het zuiden. De woning is maar liefst 560 m3 groot en de garage heeft een lengte van 9 meter. Het schilderwerk is de afgelopen maand verricht. De bovenverdieping is voorzien van nieuw isolatieglas. Van deze woning krijgt u geen spijt. Kom, op afspraak, naar het open huis!

De indeling is als volgt: voorentree, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met openkeuken, bijkeuken met witgoedopstelling en doorgang naar de verlengde garage. De eerste verdieping heeft een overloop en drie ruime slaapkamers. Ook de badkamer is ruim. U vindt hier een douche, wastafel en een toilet. Het ziet er allemaal verzorgd uit.
De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Hier is de vierde (slaap)kamer. De cv-ketel (bouwjaar 2015) is hier ook gesitueerd. Aan bergruimte geen gebrek. De oprit is beklinkerd. Via het achterom komt u in de achtertuin. De containers staan uit het zicht. De grotendeels verharde achtertuin is aardig onderhoudsarm. Eigenlijk één groot terras.

De zonneschermen completeren het geheel. Dat mag ook wel, want het kan er heel warm worden!

Van Lierop Advies groep houdt voor deze prachtige woning open huis op donderdag 2 juli a.s. De bezichtigingen zullen op afspraak plaatsvinden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het kantoor 0223-521234.

Bieden vanaf: € 285.000,- kosten koper
Bij een “vanaf prijs” is het de bedoeling dat u een bod doet boven dit bedrag. De uiteindelijke koopsom ligt dan ook veelal boven de “vanaf prijs”. Bij een vraagprijs werkt het proces andersom: veelal ligt de koopsom dan beneden de vraagprijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een aantrekkelijke bieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *