Gloeiend koud!!

Louisette, onderneemster in hart en nieren, en haar man Jeroen wonen sinds anderhalf jaar in Breezand. Samen met Kaiden en Javina vormen zij een gezellig gezin wat het prima naar hun zin heeft in het dorp. Alleen miste zij nog iets

Louisette begint te vertellen: “We zaten afgelopen jaar samen in onze tuin en ik kreeg trek in ijs. Wat balen dat we in de buurt niet even ergens een lekker schepijsje konden halen. Of nog beter, dat het bij ons in de tuin bezorgd kon worden, zodat we niet weg hoefden en toch lekker konden genieten.”

Idee geboren
Louisette is zich vervolgens helemaal in de wereld van het schepijs gaan verdiepen. Hoe gaat de bereiding en welke apparatuur hebben we nodig om onze wens in vervulling te laten gaan? Na veel onderzoek en research heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en zijn de eerste ijsjes een feit.

En niet zomaar een ijsje, bij ‘Gloeiend Koud’ streven ze ernaar om zoveel mogelijk met verse producten te werken. Er zitten zo min mogelijk conserveringsmiddelen in het ijs en er wordt gewerkt met natuurlijke kleurstoffen. Ook voor mensen met bepaalde geloofs- of levensovertuigingen is het ijs van ‘Gloeiend Koud’ zeer geschikt, omdat er wordt gewerkt met met plantaardige bindmiddelen. Heb je een allergie? Ook dat is vaak geen probleem. Bekijk het assortiment of stel je vraag via de Facebookpagina, pleeg een belletje of stuur een Whatsapp berichtje naar 0627300270, Louisette vertelt je graag alles over hun ijs.

Bestellen
Loopt het water jou ook al in de mond na het lezen van dit stuk? Schroom dan niet, bestel snel en laat je verrassen door de heerlijke smaken van ‘Gloeiend Koud’. Bestellen gaat makkelijk door te appen of te bellen naar 0627300270. Van maandag tot en met vrijdag kun je bestellen van 16:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 15:00 tot 21:00 uur. Een bol kost 0,80 cent en de bezorgkosten zijn €1.00 in Breezand en €1,50 in Anna Paulowna. Ja echt, deze ijsmakers komen zelfs voor 1 bol naar je toe!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *