Grootse opening Beautysalon Hollands Kroon


Op zondag 28 april opent de Polderse Marianne Dirksen de deuren van haar hagelnieuwe beautysalon. De salon zal dan nog wat puntjes op de i moeten krijgen maar het grote werk is gedaan. Marianne is geen onbekende in het vak van schoonheidsspecialiste, zij begon in 2006 al als zelfstandige in haar salon aan huis aan de Zandvaart te Breezand.

Na jaren vanuit haar salon aan huis gewerkt te hebben wilde Marianne wat anders en begon zij in 2017 haar eigen salon aan de Dirk Lubberststraat in Breezand. Daar werkte zij met andere zelfstandige onder 1 dak. Nu 2 jaar later opent ze een prachtige zaak in het oude pand van Munt Groen vakwinkel, en wat een ruimte! Ze kan hier haar volledige passie voor het vak gaan uitoefenen. Naast dat je er terecht kan voor alles op het gebied van schoonheid, kan je er ook terecht voor de producten van Lookx, Janzen, OPI Nagellak en Nuface en zonnebescherming producten van Heliocare. Met de tijd kunt u er straks ook aankloppen voor duo behandelingen. Marianne heeft al een aantal jaar haar diploma’s voor PMU, permanente make-up. Zij is na een gerenommeerde studie geslaagd voor het aanbrengen van permanente make-up en is dan ook NSGP gecertificeerd. Met de tijd komt er een speciale ruimte geheel geënt op behandelingen voor PMU.

Heel graag ziet ze haar zaak nog gevuld met een andere ondernemer/ster, wel eentje die past bij haar salon. Binnenkort kunt u ook terecht bij de salon voor een heerlijke les Yin Yoga. Een deel van het pand verhuurt zij namelijk aan Esther Houweling, die lessen in Yin Yoga gaat geven.

Marianne heet u heel graag welkom op de opening van 28 april aanstaande, zij vertelt u graag over haar salon, producten, behandelingen en werkwijze. Marianne heeft ook een hele mooie actie de dag van haar opening, u ontvangt tijdens de opening 10% korting op alle producten van Janzen, Heliocare en Lookx crème en make up.

Het is zeker de moeite waard om even te komen kijken 28 april.





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *