Hubo Anna Paulowna al helemaal ingeburgerd

Hubo Anna Paulowna is inmiddels nu al een paar maanden up and running. Ondertussen is het al bijna niet meer te zien dat dit een voormalige Multimate was. Nu is natuurlijk alleen de naam veranderd, de kleuren, indeling en het assortiment is vergroot maar voor de rest zijn ze nog ouderwets het zelfde gebleven. Nog steeds staan vriendelijkheid, goede service, hoge kwaliteit bij de Hubo op nummer 1!

Dit geld ook natuurlijk voor de inpandige Decorette, de dames staan je hier altijd vrolijk te woord, en worden er de diverse stylingtips met liefde u om de oren geslingerd. Hoe heerlijk is het als je binnen een bouwmarkt ook een Decorette hebt zitten. Het is natuurlijk fijn als je in je nieuwe of bestaande woning aan het klussen bent en aan het herinrichten, dat je maar naar één bedrijf hoeft. Ze helpen je met alles en van a tot z.

Op dit moment heeft de Decorette ook nog eens een hele mooie actie. Tot en met 25 augustus krijg je een korting van wel 20 procent op alle Decorette binnenzonwering. Ik zou zeggen pak dat voordeel en haast je naar de Decorette/Hubo Anna Paulowna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *