I Care niet zomaar een schoonheidsinstituut

Afvallen onder deskundige begeleiding bij Body en Beauty Centre I Care kan dit!

Eigenaresse Karin Gallusz is 18 jaar geleden begonnen met haar bedrijf I care in Anna Paulowna, ze is begonnen als schoonheidsspecialiste. Karin wilde haar klanten meer deskundig advies geven en is daarom door gaan leren voor huidcoach zodat zij het juiste advies op het gebied van de huid kan geven.
Het vak als Schoonheidsspecialiste ligt haar aan het hart, maar ze wilde meer voor haar klanten betekenen ze wilde zich naast het gezicht ook gaan richten op het gehele lichaam. Karin zou Karin niet zijn om haar grenzen te blijven verleggen hierdoor is zij in 6 jaar uitgegroeid tot 1 van de beste afslank centres van de omgeving.

Ondernemen doet zij met haar praktijk op een unieke manier, klanten komen bij haar voor de hoogwaardige kwaliteit, het unieke concept, creativiteit, kennis en jarenlange ervaring die zij te bieden heeft.
Wat Karin hoog in het vaandel heeft staan in haar bedrijf is kwaliteit en zorg. Daarom beschikt het beautycentre over alleen maar hoogwaardige producten en heeft zij zich volledig gespecialiseerd op het gebied van afvallen.

Afvallen alleen is het niet, het is een heel traject dat je volgt.
Dit traject bestaat uit een intake gesprek waarbij er altijd een gezondheidsverklaring getekend dient te worden. Nadat er gekeken wordt naar het juiste traject bespreekt zij ook altijd een uitgebreid voedings- en suppletie plan, om zo het juiste en gewenste resultaat te behalen.
Bij I Care krijg je het complete pakket van A tot Z ,het voortraject en het traject zijn belangrijk maar net zo belangrijk is de nazorg. Kwaliteit, nazorg en service zijn keywords in Karin haar praktijk.

De apparaten waarmee gewerkt wordt zijn onder andere de Lipo 3, door middel van laagfrequente ultrasound geluidsgolven verlies je centimeters op de te behandelen probleemzones. Door de lage frequentie is het geheel onschadelijk voor het lichaam en op de probleemzone verdwijnen de centimeters definitief en komen dus niet meer terug. Voor de eerste behandeling uit wordt er gemeten en na de behandeling weer, er is direct resultaat.
Aansluitend ga je in het lymfedrainage pak, dit pak zorgt voor het versneld afvoeren van alle vrijgekomen afvalstoffen, doorlaatbaar gemaakte vetcellen en gifstoffen.

Daarnaast biedt I Care de optie het fietsen op de perfect Forms sun 400xl, dit is fietsen met een plastic broek aan en een speciale legging die goede werkstoffen bevat. Door het fietsen in een infraroodcabine vindt er een optimale verbranding plaats zodat er een snelle afbraak van de vetcellen en afvalstoffen plaatsvindt.

Afvallen doe je niet alleen met deze apparaten maar ook met een gedegen voedingsadvies, supplementen, detox kuren en crèmes. Karin biedt het volledige pakket in haar praktijk aan, en tezamen is dit een gouden combinatie tot het afvallen en verliezen van centimeters in omvang en het allerbelangrijks te het is definitief! Maar let wel op alle achterbleven vetcellen kunnen zich wel weer gaan vullen, alleen de vetcellen die doorlaatbaar zijn gemaakt komen niet meer terug. U bent bij I Care tot niets verplicht, Karin zal altijd een gedegen advies met behandelplan geven en zelf kunt u beslissen hoe of wat.
Karin houdt u in het hele proces nauwlettend in de gaten ook uw huid. De huid en het lichaam is 1, u gaat merken dat uw huid ook zal veranderen. Door middel van een kuurverband houdt Karin dit op niveau zodat uw huid gezond en stralend blijft.
Dat de praktijk vooruitstrevend op het gebied van huidbehandelingen is blijkt uit het feit dat het beautycentra beschikt over de Fibroblast, door middel van plasma kunt u overtollige huid zichtbaar verminderen. Het resultaat is dat de huid aanzienlijk strakker wordt. De fibloblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing de elasticiteit van de huid vebeterd significant. De Fibroblast wordt veelal gebruikt voor een ooglidcorrectie zonder operatie.

Naast de bovengenoemde apparaten beschikt het Beauty Centre over de volgende apparaten: de HC7, deze werkt op radiofrequentie, de Thermalift, Microdermabrasie, de Dermapen, fruitzuurbehandelingen en Meso dat is insluizen van lichaamseigen stoffen. Karin reikt u de tools aan, u bepaald ten alle tijden zelf wat u wilt.

Tot slot kunnen wij wel zeggen dat Anna Paulowna beschikt over een zeer rijk en uitgebreid Body en Beauty Centre en dat is I Care! Mede door de jaren van ervaring en het gespecialiseerde advies en de uitgebreide keuze tot top apparaten en het gebruik van hoge kwaliteit producten is Body en Beauty Center I Care een juiste keuze tot gedegen afvallen.
Revolutionaire en gegarandeerd succesvol: zo typeert Karin haar methodes om de huid ´naar een hoger niveau te tillen ´en mensen te helpen hun ideale gewicht te bereiken.
Bent u geïnteresseerd in wat Karin u kan bieden, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met haar, zij staat u graag te woord en zal u gastvrij ontvangen in haar Beauty Centre. Voor meer informatie over I Care kunt u kijken op www.schoonheidsinstituut-icare.nl of bel naar 0223-531991.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *