J. Warnaar Administraties neemt echt de tijd voor klanten

Facturen maken, de volledige administratie uit handen nemen of administratieve ondersteuning bij particulieren en bedrijven. Het is slechts een greep uit hetgeen Joke Warnaar kan bieden. Haar administratiekantoor is gevestigd aan de Schorweg 79 in Breezand. Vertrouwen en netheid zijn het kenmerk van haar bedrijf.

De eigenaar van J. Warnaar Administraties licht toe: “Mocht u een vraag hebben waar ik het antwoord niet gelijk op kan geven, dan wordt dit uitgezocht. Ik heb inmiddels al acht jaar ervaring in het doen van boekhoudingen en aangiftes voor verschillende bedrijven.” Joke runt een gezellig administratiekantoor dat de tijd neemt om naar uw verhaal te luisteren.

Haar professie is veelomvattend. Zo kan ze voor u bijvoorbeeld de facturen maken. Daarvoor maakt ze gebruik van het boekhoudprogramma E-Boekhouden. De klant ontvangt de factuur per mail.

Hele boekhouding laten doen
Wilt u de hele boekhouding aan het eind van het jaar in het systeem hebben staan en de btw-aangifte gedaan hebben om daarna de jaarrekening op te maken? Geen probleem, Joke regelt het voor u.

Keurig verslag
Verder verzorgt ze diverse aangiften, als VPB, BTW en inkomstenbelasting. Of maakt ze aan het eind van het jaar de balans op in een keurig verslag zodat u in maart of april de inkomstenbelasting kunt invullen.

Stukken deponeren
Als de Kamer van Koophandel de jaarstukken wil hebben dan heet dat deponering. Dit is niet in alle gevallen nodig, maar de deskundige weet daar alles van.

Hulp bij toeslagen
“Bij bedrijven, maar ook particulieren kan administratieve ondersteuning nodig zijn. Daar kan ik in voorzien. Net als bijvoorbeeld de zorgtoeslag, huurtoeslag, het kindgebondenbudget.”

Op kantoor of bij u thuis
Iedere inwoner van Nederland krijgt een uitnodiging van de belastingdienst om aangifte te doen van loon en vermogen. “In februari krijgt u een uitnodiging om aangifte te doen, dit kan in mijn kantoor of eventueel bij u thuis.”

Meer weten over Joke Warnaar haar administratiekantoor? Neem een kijkje op jwarnaaradministraties.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *