Jay’s Car and Yacht Care.

Het bedrijf Jay’s Car and Yacht Care gevestigd in Anna Paulowna aan de zuiderweg is behoorlijk veelzijdig en wordt gerund door het jonge ondernemers stel Jeroen en Marianne Munier-Bos. Het bedrijf is officieel in 2012 opgericht door Jeroen. Jeroen werkte vroeger voor een poetsbedrijf in Hilversum die voornamelijk Jaguars en Ferrari’s poetste. Helaas ging dit bedrijf failliet maar al snel kreeg hij via een vriend een baan aangeboden en ook in zijn vakgebied, maar dan alleen geen auto’s maar boten! Dit was wel even wennen voor Jeroen maar meteen na zijn eerste klus waren de klanten al lovend, Jeroen gaat namelijk altijd voor perfectie.

Maar helaas door de toen opkomende recessie verloor hij zijn baan en raakte in de ww. Na vele malen solliciteren maar geen baan te kunnen krijgen is hij naar een meeting van de UWV gegaan en daar ging het over het opzetten van je eigen bedrijf vanuit de ww. Jeroen raakte enthousiast en in plaats van een motivatiebrief die hij moest schrijven, maakte hij een compleet bedrijfsplan. Het UWV was hier ook van onder de indruk en boden Jeroen de kans zijn bedrijf/droom waar te gaan maken.

Jeroen begon vanuit Barsingerhorn in een schuur met het poetsen van auto’s en boten. In de tussentijd leerde hij Marianne kennen en die kwam uit de Polder vandaan om die reden en omdat het bedrijf groeide gingen zij gezamenlijk op zoek naar iets groters en iets van hun samen. Daar kwam toen de kans aan de Zuiderweg, hier konden zij een grote schuur huren met veel ruimte eromheen en niet veel later konden zij het huis ernaast ook huren.

Nu een paar jaar later hebben zij het razend druk, je kan merken dat de recessie echt voorbij is. Je kan bij Jeroen en Marianne terecht niet alleen voor je auto of boot maar ook voor onder andere: campers, caravans, badkuipen, motoren, bankstellen shampoorellen, trekkers en vrachtauto’s. Zoals u kunt lezen zijn zij ongelofelijk veelzijdig. Ze komen ook desgewenst op locatie of ze halen de auto bij u op en leveren die weer bij u af. Service, kwaliteit en grote zorg staan bovenaan de lijst van het bedrijf.

Het jonge stel heeft absoluut toekomstplannen. De komende jaren willen zij het bedrijf gaan vernieuwen en moderniseren en uiteraard hun klantenbestand vergroten. Op dit moment doen ze het werk met zijn tweeën maar worden ze als het heel druk is geholpen door Sabine. Dit is natuurlijk geweldig want ze doen ook veel werk voor diverse autobedrijven en dan moeten klussen wel eens met spoed gebeuren en dan is het altijd fijn als er extra handen zijn om te helpen. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het exclusieve Ceramische coatings aanbrengen op auto’s en boten. Dit brengt een dunne laag over de auto en die laag blijft ook zitten ook. Dus een extra bescherming voor uw auto of boot.

Raakt Media kan niet anders concluderen dat Jay’s Car and Yacht Care een florerend bedrijf is die hard aan de weg timmert, wij wensen ze dan ook heel veel succes met hun toekomstplannen en blijven ze volgen!

Een gedachte over “Jay’s Car and Yacht Care.

  • 16 juni 2020 om 18:04
    Permalink

    ben trots op mijn kinderen,zoon en schoondochter.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *