Jeans Alert in Molensluis stopt eind van dit jaar

Er komt een tijd dat iedereen gaat denken aan zijn welverdiende pensioen. Zo ook de eigenaar van Jeans Alert in Anna Paulowna. Alhoewel, helemaal stoppen doet hij nog niet, hij gaat afbouwen, meldde hij aan Raakt Media. Eigenaar Peter heeft namelijk nog twee andere winkels, een in Heerhugowaard en een in Spanbroek. Maar de zaak in Anna Paulowna sluit op 31 december voorgoed de deuren. Dat is jammer, maar heeft ook een tijdelijk voordeel voor Poldernaren. Tot en met de laatste dag van dit jaar houdt Jeans Alert in winkelcentrum Molensluis grote uitverkoopt.

Het pand is van eigendom van Peter. Twintig jaar geleden zat hij er al een paar jaar. Toen heette de zaak Peter’s Spijkerhoek. Daarna heeft hij het tien jaar verhuurd aan drankenhandel Mitra. “We hebben nu drie jaar Jeans Alert in dit pand gehad en ik vind het goed zo. Of er wat anders komt? Geen idee. Het pand staat te koop maar kan ook gehuurd worden. En als er iemand is die het graag zo zou willen overnemen, dan mag dat ook! Alles kan en mag in overleg en overal valt over te praten”, aldus Peter van Jeans Alert.

Voor nu is het voor de mensen in de Polder en omstreken: sla je slag! De opheffingsuitverkoop met hoge kortingen duurt nog tot en met 31 december van dit jaar. Kom dus langs in Molensluis, op het hoekje tegenover de Vomar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *