Jongeman met een ondernemers hart

Wij hebben al meerdere keren geschreven over Thijs Keijer, 19 jaar uit Anna Paulowna, beter bekend als Thijs snackpaleis. Lange periode heeft hij op de parkeerplaats van de Veerburg gestaan. Nadat deze vergunning is ingetrokken heeft hij nog even op het plein bij de Ontmoeting gestaan, maar ook dit was geen blijvende oplossing.

Inmiddels heeft Thijs deze wel gevonden. Na een jaar lang door verschillende dorpjes heen gereden te hebben met zijn snackkar, heeft hij nu zijn eigen snackbar. De inwoners van Warmenhuizen mogen van geluk spreken met deze enthousiaste ondernemer.

En dat hij enthousiast is en van aanpakken weet, weten ze in Warmenhuizen nu ook. Afgelopen week heeft er bij iedereen namelijk een flyer op de mat gelegen met een superleuke openingsactie.

Thijs Snackpaleis kunt u vinden aan het Theresiaplein 30, waar voorheen jaren lang de pizzeria heeft gezeten. Van dinsdag tot zondag bent u van 11.00 t/m 21.00 uur van harte welkom. De kaart is uitgebreid: snacks, koffie, frisdrank, ijs en patat. Voor alles kunt u terecht bij Thijs.

Helaas heeft ook hij nog te maken met de coronacrisis, daarom is momenteel alleen afhalen mogelijk en moet u ook hier alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *