‘Koffie en thee voor onderweg’ is open!

Soms bent u onderweg en heeft u trek in een goede kop koffie of een lekkere verse muntthee. Maar waar haalt u die? Vanaf nu kunt u hiervoor terecht aan de Zandvaart 45 in Breezand, in het pand van Raakt Media.

Hoe dit werkt? U stuurt Ramona van ‘Koffie en thee voor onderweg’ een kwartiertje voor u uw koffie of thee wilt ophalen een appje (0682555399) met daarin uw bestelling. Ook geeft u aan hoe laat u langs komt. U krijgt dan een tikkie, u betaalt en op het afgesproken tijdstip staat Ramona klaar met uw bestelling. U kunt zelfs in de auto blijven zitten!

Ramona Kaak, ook bekend van Raakt Media, vertelt: ‘Ja nu we een jaar onderweg zijn met Raakt Media, heb ik altijd mijn oren en ogen open gehouden en geluisterd naar dat gene waar de inwoners naar opzoek zijn. Vaak kwam daaruit naar voren een goed bakkie koffie. Ik zit hier in het pand aan de Zandvaart met het kantoor super centraal en ruimte genoeg om even snel te stoppen. Of ik breng de koffie naar u toe of u loopt even binnen net wat op dat moment het beste voegt. We maken een praatje als u dat wilt, maar u kunt ook gelijk weer door als u dat liever doet. Vandaar ook de naam ‘Koffie en thee voor onderweg’, echt (bonen) koffie en thee om mee te nemen. Uiteindelijk vind ik het ook heel gezellig als de mensen binnenkomen voor een praatje en om een bakkie te doen, maar dat is nu tijdens corona niet heel handig, dat komt later, als het weer kan.’

En de keuze is reuze bij ‘Koffie en thee voor onderweg’! Naast verse muntthee en gemberthee kunt u uiteraard ook kiezen uit diverse smaken theezakjes. Ook heeft Ramona naast de echt goede ‘gewone’ koffie, een heerlijke cappuccino of een lekkere espresso voor u. Geef in een appje aan wat u wilt en het wordt vers gezet voor u.

Al trek gekregen in een bakkie? Van maandag tot vrijdag staat Ramona voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *