Leerondersteuning, training en coaching voor kinderen en volwassenen

Leerproblemen, onzekerheid, moeite met concentreren, faalangst. Allemaal facetten die in een leven voorbij kunnen komen. Cindy Tas uit ’t Zand is jarenlang leerkracht geweest en begeleidt nu kinderen en volwassenen met deze problemen in haar praktijk. Cindy ondersteunt onder andere basisschoolkinderen met rekenen, spelling, (begrijpend) lezen, bij faalangst en het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen. Zij begeleidt kinderen zodat ze weer leren met plezier en zelfvertrouwen en zodat ze weer geloven in zichzelf en in hun eigen talenten.

Bij middelbare scholieren helpt de coach bij het inzicht en overzicht van beter leren plannen, om zo bijvoorbeeld tijdnood of paniek te verminderen. Ze geeft tips en handvatten om effectiever en makkelijker te leren. Ook als een kind last heeft van spanningen en stress voor toetsen, bang is om fouten te maken en meer, dan kunt u bij Cindy terecht.

Heel veel bordjes in de lucht houden
Volwassenen kunnen ook terecht bij de praktijk van Cindy. Bijvoorbeeld wanneer ze last hebben van perfectionisme dat in de weg zit, onzekerheid of juist te kritisch zijn op zichzelf. “In de drukke tijden van tegenwoordig willen en moeten we vaak heel wat bordjes tegelijk in de lucht houden. Dit is ontzettend vermoeiend en creëert veel onrust. Daarom help ik mensen meer rust, balans, zelfvertrouwen en durf te vinden”, licht Cindy Tas toe.

‘Ik deel mijn kennis graag met andere professionals’
Naast begeleiding en coaching verzorgt de coach lezingen, infoavonden, workshops, trainingen en studiedagen. “Als je als professional met kinderen werkt, deel ik graag mijn kennis met je. Dit kan tijdens een training of info-ochtend in mijn praktijk, maar ook op locatie is dat mogelijk.”

De twee slogans die op haar website https://cindytas.nl staan spreken voor zich: 

¨Ik geloof, dat wanneer jouw kind leert op een manier die bij jouw kind past, het leert met meer plezier en zelfvertrouwen. Zo wordt een mooie basis gelegd, voor nu, maar ook zeer zeker voor in de toekomst.¨

¨Zelfvertrouwen, de basis van groei en ontwikkeling.¨

Gun uzelf of uw kind te leren en zichzelf te ontwikkelen met durf en vertrouwen. Dit kan, indien nodig, met ondersteuning van een professional op dit gebied zoals Cindy Tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *