Limpers Design heropent atelier met expositieruimte aan huis

Na maanden van voorbereiden en bouwen is het zover voor Vincent Limpers. Zijn eigen gloednieuwe atelier met expositieruimte opent zijn deuren komende zondag 20 oktober. Meester goudsmid Vincent Limpers is inmiddels al jaren een begrip in het smeden van edel en goud. Al 22 jaar onderneemt hij voor zichzelf en al jaren deed hij dat vanuit zijn pand in winkelcentrum Molensluis. 

Aan menig lichaam prijkt een prachtig handgemaakt sieraad van Limpers Design. Eind 2018 kwam het besluit om het pand in Molensluis over te dragen aan wat toen nog zijn werknemer was: Nils Verschoor. In april van dit jaar trok Vincent voor het laatst zakelijk de deur achter zich dicht in Molensluis en nam Nils definitief het stokje over op deze locatie. 

Vincent jaagt zijn droom na
Het was namelijk tijd voor Vincent om een droom na te gaan jagen: zijn eigen atelier op Westerland. Na maanden van bouwen, verbouwen en inrichten is dan nu het moment van de grande opening! Zondag verwelkomt Vincent iedereen om te komen kijken in zijn nieuwe atelier. 

Van 14.00 tot 17.00 uur kunt u Vincent feliciteren en de hand schudden. Onder het genot van een drankje kunt u het atelier bekijken en u alvast vergapen aan prachtige sieraden. 

Raakt Media feliciteert Vincent Limpers en wenst hem mooie jaren met veel creativiteit in zijn nieuwe atelier met expositieruimte aan de Hollebalgweg 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *