Linda van der Sangen biedt hulp met haar Young Living Oliën

Linda van der Sangen woonachtig in Wieringerwaard is distributeur van de producten van YL. Dit zijn voornamelijk essentiële oliën, maar denk ook aan chemicalienvrije producten, zoals schoonmaakmiddel, make-up, haar- en huidverzorging en zelfs levenswaren en supplementen .

Nog nooit is het zo belangrijk geweest om je immuunsysteem sterk te houden. De schadelijke chemische stoffen in onze huis-tuin en keukenproducten zorgen voor onbalans in uw lichaam. De hormonen slaan op hol en uw immuunsysteem is in de war.

In de loop der jaren is de mensheid steeds minder gaan vertrouwen op de natuur.
Zo zijn we vergeten wat de kracht van de natuur is, en wat ze ons te bieden heeft. De pure essentiële oliën van Young Living zijn enorm krachtig en kunnen grootse resultaten geven.

Nu is de tijd! Steeds meer mensen willen af van alle chemicaliën die ze elke dag (on)bewust binnenkrijgen, worden onrustig van alle straling die elke dag om ze heen gonst, en worden prikkelbaar van alle prikkels! De oliën verhogen uw immuunsysteem, ook kunnen ze ondersteunen bij bijvoorbeeld slapen, concentratie, sporten, luchtwegen en emoties. Neem het heft van een gezonde levensstijl daarom in eigen hand en kies voor de kracht van de natuur.

Linda kan u helpen bij de voorlichting ervan want zij verzorgt gratis informatie avonden, nu is het helaas alleen online mogelijk. Bijvoorbeeld via haar Facebookgroep loliefantje, maar normaliter geeft zij maandelijks een infoavond in het oude wijkgebouw in Anna Paulowna op de burgemeester Mijnlieffstraat. Ook is het mogelijk om bij u thuis te komen vertellen over de oliën en wat ze voor u en uw naasten kunnen betekenen! Linda geeft aan dat de informatie vrijblijvend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *