Muntjewerf wint Ondernemersprijs 2019, publieksprijs is voor Expert

De derde plaats van de jury is dit jaar voor Ma-d’r-Liefjes. De tweede plaats gaat naar Expert Breezand. En winnaar van de Ondernemersprijs van Ondernemersvereniging Anna Paulowna is Fa. Muntjewerf.

Monique Broers heette rond 20.45 uur iedereen van harte welkom en wenste iedereen een mooi en alle goeds voor 2020. De genomineerden werden voorgesteld en er volgde een terugblik op 2019: ‘Het was een goed jaar’. Op de tiende nominatie waren er 145 leden.

En ook in 2020 heeft de vereniging het voornemen om weer veel evenementen te organiseren. Aan het woord kwam Hosmus Keukens: Boudewijn en Ellen Hosmus vertelden middels een filmpje over hun jaar.

De startersprijs, uitgereikt door Renée de Visser van Rabobank en Bram Broers ging naar Brenda Tijmes. Zij is uitvaartbegeleider en is regelmatig als blogger te lezen op onze website. We vinden het daarom natuurlijk ontzettend leuk dat zij gekozen is.

Daarna was het woord aan burgemeester Rian van Dam, die speciaal voor deze avond uitgenodigd was. Ze deed een woordje over haar eerste jaar als burgemeester van Hollands Kroon.
De ring voor de Ondernemer van het Jaar is gemaakt door Nils Verschoor van Atelier Verschoor in winkelcentrum Molensluis. Arnold Sikking, wethouder Theo Meskers en winnaars Hosmus mochten de juryprijzen uitreiken.

De eerste prijs ging naar de firma Muntjewerf, tweede is Expert Breezand, gevolgd door bloembinderij Ma-d’r-Liefjes.

De publieksprijs zag er anders uit: Rodi Media-aquisiteur Michel Faber mocht deze uitreiken. Op de eerste plaats eindigde Expert Breezand, gevolgd door Ma-d’r-Liefjes en derde werd Fa. Muntjewerf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *