Na roerige tijd eindelijk wat rust in het ‘zwem’water van B-Balance 

Nadat Betty van Vossen van B-Balance zwemmen enige tijd geleden te horen kreeg dat de huur in het zwembad waar zij les gaf behoorlijk ging stijgen, moest zij een keuze maken. Dat heeft ze nu gedaan. Zij kan vanaf deze week naar buiten treden met het nieuws dat ze les gaat geven in drie zwembaden in deze regio. De drie baden waar zij haar zwemschool voortzet zijn zwembad Heersdiep in Den Helder, zwembad Den Krieck in Breezand en Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp. De diversiteit aan mogelijkheden bij B-Balance zwemmen zijn zeer uitgebreid. Denk aan:

*Babyzwemmen, peuter- en kleuterzwemmen

*Survival ABC zwemmen 

*Samen leren zwemmen voor het A-diploma 

*Individuele zwemlessen 

*Zwangeren zwemmen 

*Aqua Relax 

*Meer bewegen voor ouderen

Voor ieder wat wils en dat allemaal lekker in de regio. Bij B-Balance kunt u in overleg bijna alle kanten op en het fijne is dat Betty ook altijd in het water te vinden is of in ieder geval aan de kant om tips, trics en instructies te geven.

Ook ouderen kunnen hun diploma halen
Veel ouderen beschikken niet over een zwemdiploma. Vroeger waren de regels heel anders en ging het er anders aan toe of had men heftige watervrees en werd daardoor het zo belangrijke papiertje niet behaald. Maar ook daarvoor heeft Betty speciale zwemuren. “Het is heel goed mogelijk om je diploma ook op latere leeftijd nog te halen. En natuurlijk hoeft dit niet tussen de jeugd, maar gewoon met een groep anderen die voor een diploma gaan. Maar ook individueel is mogelijk.”

Wil u meer weten over B-Balance zwemmen, kijk dan eens op de site www.b-balance.nl. Of bel voor de lesdagen en -tijden naar 0224-223741 of 06-23187355. Maar mailen mag ook: jm.van.vossen@quicknet.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *