Polders ambachtelijk schildersbedrijf genomineerd voor netste schilder 2019!

Niemand minder dan Jolanda Deken-Timmer is genomineerd voor netste schilder 2019!

Op 3 april Nationale Schildersdag reikt Sigma de Coating Awards uit voor netste, stoerste, vrolijkste en knapste vak schilder. Jolanda is genomineerd voor de award die naar de netste schilder gaat, hoe geweldig is dat!

Jolanda is 21 jaar geleden begonnen met de schildersopleiding, met haar toen 16 jaar jong wist zij al dat zij ontzettend graag met haar handen wilde werken en er van kon genieten om iets te zien opknappen. Uiteindelijk ronde zei alle opleidingen af inclusief de opleiding restauratie. Na 20 jaar in een groot schildersbedrijf gewerkt te hebben met veel plezier begon het idee van een eigen bedrijf te kriebelen bij Jolanda. Mede door haar perfectionisme en zei graag diversiteit wilde in haar werk heeft zij bijna een jaar terug de stoute schoenen aangetrokken en de sprong in het diepe gewaagd, en dit met succes!

Jolanda heeft in een jaar tijd al diverse opdrachten binnen gehaald zoals: binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, letterzetten en bladgoud vergulden! Nu als kers op de taart komt deze nominatie erbovenop, alle harde werk wordt dan beloond!

Wij stemmen op Jolanda, u toch ook? U kunt uw stem op Jolanda uitbrengen via www.nationaleschildersdag.nl en dan netste schilder en dan Jolanda. Wij steunen natuurlijk allemaal dit lokale bedrijf en gaan massaal stemmen voor Jolanda Ambachtelijk Schilderwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *