Polders trots….

TillyTulp, Hollandser kan het niet.
Een heerlijk kinderverhaal over een tulp.

De bedenkster van TillyTulp is Lotte Alders-Vis. TillyTulp is tot stand gekomen doordat de man van Lotte veel op zakenreis is en altijd moeite had om wat leuks voor de kinderen mee terug te nemen, iets origineels van het land waarin hij op reis was.

Het karakter is puur Nederlands en het is anders dan anders. Het duurde nog een aantal jaar tot TillyTulp tot stand kwam en het geheel helemaal stond. De naam komt bij een tantezegger van Lotte vandaan die Tilly heet, en ook Lotte haar dochter heeft meegeholpen in het creëren van TillyTulp. Een inspiratie voor Lotte was ook een ander Polders personage Koe en Tulpie.

Waar het begon met een knuffel is er nu ook een boek met illustraties over wie en wat TillyTulp nu eigenlijk is. En Het boek bestaat uit illustraties omdat het dan duidelijk en begrijpbaar is in alle landen want TillyTulp is internationaal ja u leest het goed, van Canada tot aan China, TillyTulp gaat de hele wereld over. Inmiddels kan je het personage TillyTulp als knuffel, boek, sleutelhanger en als potje met snoepjes kopen.

Ze is begonnen in haar huidige woonplaats Medemblik waar je TillyTulp kan verkrijgen maar ze is nu ook te koop op o.a. Schiphol, Kinderdijk, PC Hooftstraat, de Bloemensingel en natuurlijk in de Polder bij sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna. Ze heeft daarnaast ook een samenwerking met de Golden Tulip die het personage gebruiken.

TillyTulp is ook op diverse beurzen te verkrijgen, dit jaar staat zij ook op de Lentetuin in Breezand, zondag 3 maart is Tilly Tulp vanaf 15.30 tot 16.30 uur te bewonderen op het podium.

Over de toekomst is Lotte heel duidelijk; meer plekken/bedrijven waar TillyTulp verkocht gaat worden, samenwerkingen met grote organisaties of scholen. Kortom de stijgende lijn van TillyTulp doorzetten in de komende jaren. Qua producten is er ook nog veel te wensen,denk aan de koelkast magneten of wellicht wel lekker Hollands een paraplu.

Op de website www.tillytulp.nl vindt u verdere informatie maar kunt u ook TillyTulp zelf in huis halen. Geweldig leuk voor uw eigen kinderen/kleinkinderen maar ook als verjaardagscadeau of kraamcadeau .

Mocht u nou een eigen bedrijf hebben en TillyTulp past perfect bij u of u wilt de artikelen van TillyTulp in uw bedrijf gaan promoten en verkopen, neemt u dan contact op met Lotte zij kan u precies vertellen hoe dat dan in zijn werk zal gaan.

Raakt Media is er trots op dat wij de samenwerking met Lotte mogen aangaan in de vorm van leuke acties, hou ons daarom in de gaten de komende tijd want het beloofd erg leuk te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *