Reistopper regelt het voor u van A to Z!

De vakanties staan op het punt van beginnen, dus dat betekent vakantiestress. Weet u dat dit helemaal niet nodig is, in Anna Paulowna woont namelijk een vrouw die reizen uitademt. Van stedentrips, rondreizen, safaritochten, eilandhoppen, sportreizen, last minute, zonvakantie, duikvakantie, actieve vakanties, excursiereizen, weekendjes weg, cruizes, zeilvakanties, skivakanties, zakelijke reizen en all-inclusive u noemt het maar op. Bianca Menkveld regelt het voor u tot in de puntjes.

Heeft u een wens voor een droomvakantie, maar u vindt dit toch wel lastig om tot in de puntjes uit te werken? Want vaak is er wel een idee, maar nog geen plan. Wellicht durft u het dan wel aan om alleen een datum en een budget mee te geven. Bianca denkt dan kom maar op, zij gaat met liefde aan de slag voor u. Zowel een complete wensenlijst voor een lange huwelijksreis tot aan een driedaagse stedentrip naar ‘ergens in Europa’, zij draait haar reishanden er niet voor om.

Bianca Menkveld, woonachtig in Anna Paulowna en trotse moeder van twee zoons is aangesloten bij Travel XL @ Home. Heeft u dus reisplannen? Aarzel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken. Bianca verwelkomt u graag bij haar thuis of zij komt bij u langs. Werkelijk waar, echt alles is mogelijk bij Bianca.

Lange reizen, trips en tours: zij heeft zelf al zo ontzettend veel gezien en gedaan en spreekt dus bijna altijd uit eigen ervaring. Maar nog vaker heeft zij reizen voor anderen geboekt, ook hun ervaring gebruikt zij weer om nieuwe plannen uit te stippelen voor andere. Het verveelt geen moment: de wereld én de reiswereld zijn zo veelzijdig, daar raakt Bianca nooit op uitgekeken, en zij beleeft net zoveel plezier aan het regelen van een midweek België als aan het volledig organiseren van een sportreis rond om de marathon van New York.

Wat zij allemaal voor u regelt:

Online inchecken, verzekeringen, autohuur, parkeren op de luchthaven, visa, stoelreserveringen, airport lounges, transfers naar je verblijfplaats en meer. En dat 24 uur per dag en voor iedereen op maat: aan ‘nee’ doet zij niet. Alles kan!

Contactgegevens T: 06-45650081 Home E: bianca@travelxlathome.nl Ruysdaellaan 11 Bianca 1761 WV Anna Paulowna www.travelxl.nl/bianca-menkveld-de-boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *