Rick van Lierop: uw professional op het gebied van auto’s

Autobedrijf Rick van Lierop is al ruim 10 jaar een begrip in Anna Paulowna en omgeving. Het bedrijf is er voor de in- en verkoop van auto’s. Gespecialiseerd niet alleen in de verkoop van personenauto’s, maar ook lichte bedrijfswagens. “Onze met zorg geselecteerde occasions betrekken wij van ons opgebouwde dealernetwerk”, aldus Rick van Lierop.

“Hierdoor bent u verzekerd van een goed onderhouden auto met sluitende onderhoudshistorie en gegarandeerde kilometerstand.”

Staat uw droomauto niet in de voorraadlijst van Van Lierop? Geen probleem, het autobedrijf werkt ook met zoekopdrachten. “Laat weten wat u zoekt en wij vinden de auto die perfect bij u past. Kom langs op ons bedrijf en ervaar onze ongedwongen en persoonlijke benadering.”

All-round werkplaats
Naast de in- en verkoop van auto’s en lichte bedrijfswagens beschikt het autobedrijf over een ultra moderne werkplaats. Volledig ingericht om auto’s en wagenparken in topconditie te houden.

“Alle specifieke apparatuur is beschikbaar waardoor we elke merkauto en bedrijfswagen kunnen onderhouden en service aan kunnen verlenen. Onze topmonteurs staan hun mannetje en gaan geen uitdaging uit de weg.” Om zo up to date te werk te kunnen blijven gaan, volgen de monteurs periodiek cursussen. Zo leren ze alles van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Klaar voor de toekomst.

Klantenpas voor meer voordeel
Om de klant te allen tijden mobiel te houden, kan deze rekenen op leenauto’s en bedrijfswagens van de serviceafdeling. En nog meer voordeel voor klanten: de ‘Rick van Lierop Klantenpas’. U kunt Europese pechhulp afsluiten vanaf 49,95 euro per jaar. Vraag Marco van de werkplaatsreceptie naar de mogelijkheden.

Openingstijden showroom: maandag – vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden is het autobedrijf geopend op afspraak. De showroom is te vinden aan de Spoorsingel 15 Anna Paulowna. Telefoon: 0223-533360.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *