Skincare Noord Holland “where beauty begins”

Mandy Tak woonachtig in Anna Paulowna is eigenaresse van Skincare Noord Holland. Mandy is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is met haar jarenlange ervaring 1 van de toppers uit deze regio. Na een tijd de salon aan huis gehad te hebben is er sinds vorig jaar een droom in vervulling gegaan met de opening van haar eigen salon in het winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna.

Mandy onderscheidt zich met haar salon ten opzichte van andere salons door haar totaal concept van wellness, lifestyle en huidverbetering. Vanaf dat je bij Mandy de salon binnen stapt waan je jezelf in een oase van rust en wordt je helemaal relaxed door de aromatische geuren van het merk Cenzaa. Je wordt hartelijk verwelkomd, en na een uitleg over de behandeling wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan volgens de East meets West methode, daarbij wordt gekeken naar voeding en leefstijl. Ten alle tijden worden de wensen van de klant gehoord en naar geluisterd. Door therapeutische behandelingen worden eventuele huidproblemen aangepakt en verminderd/verholpen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de salon voor couperose, rosacea, acne en rimpelvorming, maar ook voor pigmentvlekken en contourverbetering kan zij bij helpen. Maar natuurlijk kan je er terecht voor andere behandelingen. Op www.skincarenoordholland.nl kunt u kijken voor een uitgebreid overzicht van alle mogelijke behandelingen bij de salon. In de salon wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Cenzaa.

Wat ook een pluspunt is van Mandy haar salon is dat zij samenwerkt met Vonka Voetzorg. Yvonne Kaaij woonachtig in Alkmaar heeft zich vrijwel direct na de start van de salon zich gevestigd bij Mandy. Bij Vonka Voetzorg kan je terecht voor onder andere klachten aan de voeten zoals een likdoorn, ingegroeide teennagel en nog veel meer. Voor veel mensen is een bezoek aan de pedicure iets wat heel normaal is, maar je merkt dat het voor velen niet zo is. Soms generen mensen zich ook om met een voetprobleem hulp te zoeken, terwijl je met andere kwalen aan je lichaam ook gewoon naar de dokter gaat. Een pedicure is een uitkomst juist, zeker als jezelf niet zo lenig meer bent of als je zelf gewoon weg niet meer weet wat je er nog aan kan doen. Mensen vergeten weleens dat je voeten van wezenlijk belang zijn, ze brengen je immers je hele leven van A naar B. juist daarom is het zo belangrijk goed te zorgen voor je voeten, want voorkomen is altijd beter dan genezen. Yvonne vindt het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is bij haar in de salon en de behandelingen vinden dan ook plaats in de beslotenheid van de sfeervolle pedicuresalon. Op www.vonkavoetzorg.nl kan er rustig gekeken worden voor alle behandelingen die Yvonne aan eenieder kan bieden.

Nog uren kan er verteld worden over Mandy en haar salon Skincare Noord Holland en Vonka Voetzorg, maar wij raden het aan om eens een afspraak te maken en je onder te laten dompelen door de heerlijke relaxte sfeer van de salon en de kunde van de schoonheidsspecialiste en pedicure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *