Smakelijk griezelen bij bakkerij Alkemade

Een bezoekje aan bakker Alkemade is nu wel heel spannend, want deze week staat de vitrine van de bakker volop lekkers voor Halloween. Dus het is griezelen én smullen bij de bakker in de Polder.

Wat dacht u van een lekkere donut met sinaasappel-chocolade glazuur die bezaaid is met lekkere, maar spannende spookjes. Wilt u liever iets wat er mysterieuzer uitziet, dan raden wij het roomrolletje aan. Het bladerdeeg knispert en kraakt als u er een hap van neemt, maar pas op dat die verdraaide maar oh zo lekkere roomvulling niet met u aan de haal gaat en aan de andere kant van het rolletje wil ontsnappen! Dit is een roomrolletje waar u scherp en alert bij moet blijven. Voor de echte Halloween-fanaten is er de mummie-taart. Laat u niet in de luren leggen door het schattige aanzicht van dit taartje, want tussen al die lekkere wikkels zit een spannende verassing van een goddelijk lekkere chocoladebavarois. Deze mummie is dus zeer gevaarlijk en wel omdat hij verslavend lekker is.

Dus haast u snel naar bakkerij Alkemade en haal al dat spannende en lekkere griezellekkers in huis. Passen wel op, u moet het wel opeten, anders is er kans dat ze in uw huis gaan rondspoken in plaats van bij de bakker aan de Molenvaart. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *