Snackbar De Ben, verrassend veelzijdig

Wie Anna Paulowna binnenrijdt, ziet aan de linkerhand het pand van snackbar De Ben. Bijna iedereen in de Polder is wel eens bij de snackbar geweest om zijn lekkere trek te stillen. Maar wat wellicht niet iedereen weet, is dat het cafetaria bijna 365 dagen in het jaar open is. Bijna, want ook de eigenaren en medewerkers willen heel af en toe even niks: zoals met kerst en nieuwjaarsdag. Vergeet dus niet: eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Maar verder: zo’n beetje zeven dagen per week open, iedere dag van 11.00 tot 22.00 uur. Kijk eens op de site voor het overzichtelijke en veelzijdige aanbod: www.cafetariadeben.nl.

Leuke cadeaubonnen
Maar wie geen zin heeft om bij De Ben te zitten en liever thuis geniet van een snack, kan uiteraard alle bestellingen meer naar huis nemen. En heeft u inspiratie nodig voor een leuk en smakelijk kerstcadeau? Denk dan eens aan een van de leuke cadeaubonnen van De Ben. Daar doet u echt iedereen een plezier mee. Want iedereen heeft toch wel eens geen zin om te koken of trek in een lekkere snack?

Van biefstuk tot kroket
Cafetaria De Ben is eigenlijk altijd een goed idee: er is voor iedereen wat wils. Van biefstuk tot kroket en van salade met kip en bacon tot een lekkere knakworst. En vergeet niet om er hun pindasaus bij te bestellen: die moet u zeker een keer proeven.

Ingezonden De Ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *