Spes Anna Paulowna en Raakt Media halen samen de ‘banden’ aan

Al sinds jaar en dag is Spes autobanden gevestigd op Kruiswijk 1 in Anna Paulowna. Deze onderneming wordt bestierd door de altijd goedlachse Amrin Muller. Al jaren stond Amrin met een advertentie in de CTR Hollands Kroon (vh Polderbode) met een foto en een kreet met een reden waarom je vooral even langs Spes Anna Paulowna moest gaan. Na het wegvallen van deze krant moest hij toch wat anders om zichtbaar te blijven. En zo kwam Raakt Media om de hoek. Na een kop koffie en een uitgebreid gesprek over de mogelijkheden, konden wij elkaar de hand schudden. Amrin staat voortaan bij ons op de voorpagina met foto en tekst en deze zal om de twee weken wisselen.

Niet alleen banden
Je zou denken dat Amrin zijn bedrijf alleen in te zetten is voor banden wisselen en vervangen, maar niets is minder waar! Spes Anna Paulowna staat garant voor hoge service en kwaliteit en op het gebied van banden biedt hij de volgende dienstverleningen: 3D-uitlijnen, balanceren, banden trimmen, finish balans, opslag winter- en zomerbanden, Run-flat-montage, velgen richten, lichtmetalen wielen, X-act balanceren. Daarnaast biedt hij ook nog eens de volgende producten aan: accu’s, remmenservice, ruitenwissers, schokdempers en stikstof.

Altijd welkom zonder afspraak
Bij Spes Autobanden bent u altijd welkom zonder afspraak. Een kapotte band of haperende accu kunt u immers moeilijk voorzien. Amrin vindt het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. Hij legt de werkwijze puntsgewijs uit: “U komt bij ons langs met uw probleem. Wij plannen de werkzaamheden zo snel mogelijk in. Wij maken uw auto vakkundig en snel in orde. U kunt weer veilig op weg.”

Kom langs bij Spes Anna Paulowna voor de mogelijkheden, hij staat u altijd graag en met een lach te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *