Studio Moos breidt uit met babylijn

Het gaat goed met de webshop en winkel Studio Moos. De winkel gevestigd in winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna heeft afgelopen jaar serieus naam gemaakt. Met een succesvolle ‘Christmas shopping night’ achter de rug is de onderneemster al weer druk met nieuwe plannen maken. En gaat ze de winkel en webshop uitbreiden.

Enthousiaste onderneemster Audrie Dijkstra vertelt: “Ik heb bij de start bewust niet gekozen voor een baby- en kinderlijn. Ik had geen speciaal merk of speciale lijn die ik vond passen bij de andere merken die ik verkoop. Maar de vraag van klanten bleef komen. Hierdoor is Audrie zich meer gaan verdiepen in de wondere wereld van kinderen en wat hierin allemaal te koop is.”

Dat was nog een pittige speurtocht, geeft Audrie toe. “Er is zo onwijs veel aanbod, maar het moet ook binnen de winkel en het concept van Studio Moos passen. Ik kan nu zeggen dat dit gelukt is.”

Vanaf heden kunt u dus bij Studio Moos ook terecht voor babykleding van de merken Bylauren Amsterdam, Snooze baby, Miek in vorm, Zoedt, My little love, Milestone en B-boo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *