’t Bullekroffie meer dan alleen maar een camping

Of het nu gaat om een groepsaccommodatie, boerderijverblijf, plek op de camping of zakelijke overnachting. Bij ’t Bullekroffie kunt u terecht voor alle soorten overnachtingen. De reacties van de gasten bewijzen dat het heerlijk toeven is bij deze veelzijdige accommodatie in Oudesluis. Cor en Anneke Tiel runnen het bedrijf, samen met hun kinderen Menno, Nickee en Jesper. Ze wonen zelf op de boerderij in ruste. 

Cor zijn vader is ruim 40 jaar terug begonnen als de eerste boerencamping in de Kop van Noord-Holland. Met vijf plaatsen in de boomgaard en twee kleine appartementen was hij behoorlijk vooruitstrevend voor die tijd.

Buiten is van alles te doen voor groot en klein. Maar ook binnen heeft het gezin voor het nodige vertier en comfort gezorgd zoals een ruimte om te biljarten. Op de kamers vindt u een stoomcabine, whirlpoolbaden of een sauna. Comfort en luxe. 

De reacties zijn een en al lof
“Onwijs genoten met zijn allen om oma haar 80e verjaardag te vieren. Hier konden we ons het hele weekend vermaken met een voetbaltoernooi, springen op de airtrampoline, biljarten, tafeltennissen en ga zo maar door. Heerlijk naar het strand geweest, maar als we dit niet hadden gedaan hadden we het niet gemist, zo fijn is het op `t Bullekroffie.” Het is een van de reacties die de gasten achterlieten. Of: “Wat heerlijk, genoeg servies en een horecavaatwasser zodat de afwas snel klaar was. Heerlijk aan de lange tafels gegeten, gekletst, geborreld en spelletjes gedaan. De wellness was heerlijk tijdens ons vriendinnenweekend: een schoonheidsspecialiste en een nagelstyliste uitgenodigd, totaal ontspannen.”

Gasten moeten kunnen onthaasten
De gasten zijn goed te spreken over de hygiëne, de hartelijkheid van het ondernemersstel en de vele mogelijkheden die geboden wordt. “Bij het bouwen van onze accommodatie wilden we zo compleet mogelijk zijn. Wij vonden en vinden het belangrijk dat onze gasten kunnen onthaasten op de plek waar ze zijn. Ze hoeven niks, maar mogen van alles ondernemen. Even niks doen, of doen wat je zelf wil en wat het moment je ingeeft”, licht Anneke Tiel toe. 

Aan alle verwachtingen voldaan
Naast accommodaties heeft het stel ook een camping op het terrein ingericht. “We zijn trots op onze 3,5 ANWB-sterren. Dit is voor een kleine camping een topprestatie, omdat we als kleine camping niet kunnen scoren met horeca of een zwembad.” De camping heeft sfeervolle plaatsen, water, stroom en vuilwaterafvoer. Verder verwarmd sanitair en een gratis openlucht zwembad op 1 kilometer afstand. Een van de gasten zei hierover: ”Als je het pad op komt zie je als eerste die prachtige hortensia’s, hier wil ik zijn. Aan onze verwachtingen is meer dan voldaan.” Kort gezegd: grote plaatsen, fijn sanitair, overal gezellige zitjes, heel veel sport-, spel- en speelmateriaal voor de kinderen. Het strand op 10 minuten afstand.

Uit maar toch thuis
Ook zakelijke gasten maken regelmatig gebruik van ’t Bullekroffie. Een van de gasten vertelde: ”Juist omdat ik zoveel van huis ben voor mijn werk, is overnachten op `t Bullekroffie fijn. Uit maar toch een thuisgevoel. Als bedrijf brengen we onze buitenlandse gasten regelmatig onder op `t Bullekroffie, juist de authentieke elementen in de accommodatie spreekt onze buitenlandse relaties enorm aan. Dit wordt ervaren als echt Hollands, terwijl het een luxe uitstraling heeft. En daarbij: ze krijgen een zeer gastvrije gastvrouw en gastheer. Onze werkbus staat veilig op de parkeerplaats. Niet opzitten in een hotel, maar een heerlijk appartement tot onze beschikking. Alles wat je nodig hebt is heel dichtbij en toch heb je rust, stilte en even niks hoeven na een dag hard werken en weet je hoe heerlijk het is om na een dag werken om even die sauna in te duiken.”

’t Bullekroffie is te vinden aan de Korte Ruigeweg 43 in Oudesluis. Alle informatie leest u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *