Thijs’ Snackpaleis moet verhuizen

Een aantal maanden geleden mochten wij van Raakt Media aankondigen dat de Polder een jonge ondernemer rijker was. Thijs Keijer zijn Snackpaleis kreeg toestemming op vrijdag, zaterdag en zondag zijn snacks te verkopen op het Veerburgplein. Door vele inwoners van Anna Paulowna werd hij hartelijk welkom geheten en al snel in de armen gesloten. Toch blijkt nu dat niet iedereen het zo goed voorheeft met Thijs en zijn onderneming. Want het begin van zijn snackcarrière in de Polder kreeg ook al wat tegenwerking.

Uiteindelijk na een paar maanden is alsnog de vergunning van Thijs ingetrokken voor zijn standplaats op Veerburg. Dit uiteraard tot grote spijt van de nieuwbakken ondernemer, want hij had net grote investeringen gedaan om nog beter voor de dag te komen.

Maandag 11 november kreeg Raakt Media de vraag van Thijs en zijn familie om aanwezig te zijn bij de uitspraak van de gemeente. De mededeling die hij daar kreeg was een domper. De reden: er is toch bezwaar aangetekend en dit bezwaar is gegrond verklaard om diverse redenen.

Gelukkig voor Thijs heeft Bianca van de gemeente het meteen voor hem opgenomen en is in actie gekomen om hem nog een beetje te helpen. Zij regelde een nieuwe plek voor hem, uiteraard in overleg met de desbetreffende personen die daarvoor nodig waren. Binnen tien minuten was het geregeld, de gemeente ondersteunt namelijk graag jonge startende ondernemers.

Thijs zal daarom vanaf 23 en 24 november te vinden zijn op het plein van de Ontmoeting in Anna Paulowna. Let wel, dit zal tot het einde van het jaar zijn en alleen op zaterdag en zondag. In samenwerking zal er de komende tijd met Thijs gekeken worden voor een vaste en blijvende oplossing voor zijn Snackpaleis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *