Het lekkerste geschenk komt bij bakkerij Alkemade vandaan

We hebben allemaal weleens dat probleem: wat moet ik die persoon nu weer geven voor zijn verjaardag of wat geef ik mijn personeel voor de feest- en kerstdagen? Daar heeft bakkerij Alkemade wel een heel smakelijk antwoord op. Bij de bakker van de Polder vindt u namelijk de lekkerste producten om cadeau te doen.

Wat dacht u van een heerlijke chocoladeletter voor uw personeel met Sinterklaas of een smakelijke banketstaaf? Of rond de kerstdagen die bekroonde kerststol, een tulband? U kunt het zo gek niet verzinnen of de bakker heeft het en het mooie is, dat ze het ook nog zo kunnen maken dat u het op een mooie manier kunt geven.

Wilt u uw personeel nou een kerstpakket schenken van de bakker, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bakker Alkemade maakt het voor elke prijs en gevuld naar ieders wens. Ga eens langs om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Of kijk eerst eens op de website of doe een belletje.  

Bakkerij Alkemade is te vinden aan de Molenvaart 33 in Anna Paulowna en op het Ceresplein 20 in Breezand. Bereikbaar via 0223-531231 of 0223-767271 (voor Breezand). https://www.bakkerijalkemade.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *