Van der Plas grote winnaar SchildersVakprijs 2019

Eerder lieten wij al via onze site weten dat Van der Plas Glas- en Schilderwerken geselecteerd was voor de Nationale SchildersVakprijs 2019. Het team van Van der Plas was samen met 35 projecten geselecteerd in de categorie nieuwbouw/renovatie. Dat op zich was al een hele prestatie en eer. Maar het nieuws wordt alleen maar mooier. Nadat dit Polderse bedrijf zich bij de laatste drie had geplaatst, kunnen wij u vandaag melden dat Van der Plas de uiteindelijke grote winnaar is geworden.


Het was aan de jury om uit die laatste drie de winnaar te kiezen en deze te bekronen, gisteravond 14 november in Slot Zeist. Na veel duimen draaien en in spanning afwachten was daar dan eindelijk het moment, dat Van der Plas Glas- en Schilderwerken uit Breezand uitgeroepen werd tot grote winnaar van de Nationale SchildersVakprijs.

Vanochtend om 10.00 uur kwam Paul Lenders, eigenaar van Van der Plas, naar het Polderhofje, om alle inwoners te trakteren op heerlijke gebakjes. Want deze prijs is dé bekroning op hun werkzaamheden in het Polderhofje. Raakt Media feliciteert het hele team van Van der Plas met deze geweldige prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *