Van Vossen Noten en Kaas, ambacht en kwaliteit

Voor wie wel eens een bezoekje aan de markt brengt hier in de omgeving weet dat je op de markt van alles kan kopen. Je hebt er de viskraam, groenten en fruit, dierenbenodigdheden, snuisterijen en natuurlijk om niet te vergeten de noten en kaasboer.

Op diverse markten hier in de omgeving is Van Vossen Noten en Kaas een gevestigde naam. Eigenaresse Betty van Vossen ( ook bekend van B-Balance zwemmen) is een bekend en vertrouwd gezicht op de markten hier in de omgeving. Betty vertelt ons dat zij diverse markten aan doet met de kraam.

De noten zijn altijd vers bij Betty haar kraam want zij branden de noten zelf, en ze branden de noten in gezonde olie op een lage temperatuur. Van Vossen Noten en Kaas heeft een zeer uitgebreid arrangement van noten en kaassoorten. Voor elk wat wils kunt u terecht bij de kraam. Denk aan een lekker stuk kaas voor op de boterham, of diverse soorten kaas voor op een hapjesplank, een heerlijke kruidenkaas op stokbrood. Maar ook voor naast de kaasplank heerlijke cashewnoten, macadamianoten, pistachenoten, pinda´s, vliespinda´s en nog zoveel meer. De kraam van Betty staat in het seizoen op diverse markten bijvoorbeeld op Texel en Callantsoog, aankomende zondag staan zij op de zomerdromen in Den Helder en denkt u aan de Halloweenmarkt in Hippolytushoef. 

Ziet u nou de kraam van Van Vossen Noten en Kaas staan, ga eens langs en proef er eens een stukje kaas of een nootje, de kwaliteit is super en de prijs ook! Heeft u nou geen tijd om even langs de markt te gaan, wees gerust want u kunt ook bestellen bij Van Vossen Noten en Kaas en het mooie is zij kunnen het ook nog bij u thuisbrengen. Wilt u nou een mooi geschenk of kerstpakket aan iemand geven, ook dit kan bij ze. Ze maken overheerlijke pakketten in iedere prijsklasse. Wat houdt u nog tegen? Raakt Media kan alleen maar zeggen, neem contact op met Van Vossen Noten en Kaas via Betty van Vossen 06-23187355 of www.vanvossennotenenkaas.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *