Waarin een klein bedrijf groot kan zijn

Roozing auto’s en aanhangers is een begrip in Anna Paulowna en omstreken.

Al jaren is het bedrijf gevestigd aan de Lange Ring op het industrieterrein Kruiswijk in Anna Paulowna. Aan het roer van dit bedrijf sinds 1999, staan Peter en Lia Roozing.

Peter en Lia staan met hun bedrijf garant voor een grote service, kwaliteit en bovenal vakwerk! In deze tegenwoordige snelle tijd doen zij veel meer voor hun klanten dan dat zij in het begin deden, de taken zijn uitgebreider geworden. Het bedrijf is ook BOVAG-erkend dat houdt in dat u uw aanhanger en of caravan kan langsbrengen voor de jaarlijkse check-up.

U kunt bij Roozing terecht voor het huren van: verhuiswagens, bestelbussen met open of dichte laadklep/bak of een koelwagen. Ook als u gezellig een dag erop uit wilt of u moet met een hele groep naar Schiphol dan zijn er personenbussen te huren, maar ook bussen met rolstoellift hebben zij in hun bezit.
Aanhangers zijn er volop te huur, Roozing werkt alleen met het gerenommeerde merk Hapert. Het bedrijf is tevens gecertificeerd aanhangwagen keurmeester, dus voor het laten keuren met een een onderhoudsrapport bent u bij Roozing aan het juiste adres.

Het bedrijf staat absoluut garant voor kwaliteit, vakwerk en service en daarom kunt u ook terecht voor uw banden, uitlaten, ruitenwissers, schokbrekers, accu´s, trekhaak monteren en andere onderdelen. Het bedrijf is verrassend veelzijdig. Een kleine opsomming van hun werkzaamheden zijn: verkoop van diverse soorten aanhangwagens, de verhuur van diverse soorten bussen, verhuur van aanhangwagens, reparaties en onderhoud van auto´s en aanhangwagens, vervangen van accu´s, banden, schokbrekers, uitlaten en het verzorgen van uw jaarlijkse APK en onderhoud, het verzorgen van uw BOVAG keuring van aanhangwagens en caravans. Maar wat ook een leuk item is is dat u ook terecht kan voor het huren van een wagen met privé Chauffeur. Dus mocht u nou een speciaal feest hebben of u moet naar een feest toe en wilt in stijl aankomen en niet terug willen rijden, bel dan met Roozing want die verzorgen dit zonder moeite en met plezier voor u.

Zoals u merkt is Roozing auto’s en aanhangers meer dan alleen een bedrijf waar je een aanhanger kan huren. Dit bedrijf timmert al zolang aan de weg en is dus meer dan betrouwbaar en je weet dat de service daar gerand zit. Ga eens vrijblijvend langs en laat u voorlichten door Peter of Lia over het bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen zowel voor particulier als voor een bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *