Wonen op een hoek in Anna Paulowna, het is mogelijk.

Een ruime hoekwoning, netjes onderhouden, vier slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een vijfde slaapkamer en een kavel van maar liefst 251 m²! Wie wordt de nieuwe eigenaar van deze fijne woning?

Bieden vanaf 199.000,- k.k.

Bij een “vanaf prijs” is het de bedoeling dat u een bod doet boven dit bedrag. De uiteindelijke koopsom ligt dan ook veelal boven de vanaf prijs. Bij een vraagprijs werkt het proces andersom: veelal ligt de koopsom dan beneden de vraagprijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een aantrekkelijke bieding.

Doordat de woning aan de J.C. van Wijkstraat 36 een hoekwoning betreft heeft u hier een extra grote tuin! De kavel is 251 m² en u kunt langs de woning achterom komen. Daarnaast is tevens de mogelijkheid voor het realiseren van een oprit, dat betekent dus parkeren op eigen terrein!

U komt de woning binnen in een ruime hal waar zich de meterkast en het toilet bevindt. De woonkamer is het type doorzon dus een fijne lichte kamer. Aansluitend treft u de keuken. Een nette keuken in neutrale kleurstelling voorzien van inbouwapparatuur. Hier treft u tevens een grote trapkast en toegang tot de bijkeuken.

De eerste verdieping is voorzien van maar liefst vier slaapkamers! De badkamer is klein maar fijn met een keurige douche en wastafel. Liever een grotere badkamer? Denk er dan eens aan om één van de slaapkamers op te offeren voor een grote nieuwe badkamer. Heeft u daarbij toch de wens voor vier slaapkamers? Geen probleem! Er is een vaste trap gerealiseerd naar de tweede verdieping. Hier kan met gemak nog een slaapkamer worden gecreëerd. Op dit moment wordt de tweede verdieping vooral gebruikt voor opslag en is het een ideale plek voor de wasmachine en droger.

De tuin van deze woning is echt een pluspunt. Het is een flinke tuin en doordat de zon ’s avonds precies tussen de huizenblokken doorschijnt, kunt u hier tot laat in de avond heerlijk zitten!

De woning zelf is netjes onderhouden. Het schilderwerk binnen en buiten is op peil en het platte dak van de aanbouw is recent vervangen. De ligging is centraal in Anna Paulowna met het winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand. Dit alles maakt het plaatje compleet!

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, woonkamer, keuken met heteluchtoven, magnetron en 5-pits gaskookplaat, bijkeuken en achterdeur.

Eerste verdieping: vier slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel.

Tweede verdieping: middels een vaste trap bereikbaar, voorzien van betonvloer, aansluiting voor de witgoedopstelling, cv-ketel en mechanische ventilatie unit. Van deze verdieping is gemakkelijk een vijfde slaapkamer te maken.

Bijzonderheden:
– Tweede verdieping voorzien van vaste trap en betonvloer
– Riolering onder het huis is in 2016 vernieuwd en tevens voorbereid voor extra toilet op de eerste verdieping
– De dakbedekking van het platte dak is vervangen in 2020
– Buitenom in 2016 volledig geschilderd
– Mogelijkheid voor het realiseren van een oprit op eigen terrein

Geïnteresseerd in deze woning of benieuwd naar meerdere foto’s klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *