Wordt het blauw of roze bij Atelier Verschoor in de feestmaand?

Wie vanaf de kant van de Jumbo het plein van winkelcentrum Molensluis oploopt, ziet direct aan de rechterhand het prachtige Atelier Verschoor. Nils Verschoor is nu goed een half jaar open met zijn atelier en hij vertelt dat het lekker druk is en hij leuke opdrachten binnenkrijgt. Er lopen inmiddels aardig wat mensen in de rondte met een uniek exemplaar van Nils om hun nek of pols.

De komende maanden zijn voor Nils extra belangrijk, want voor de feestmaanden heeft hij weer prachtige dingen die hij in zijn atelier te koop aanbiedt. Zo heeft hij sinds afgelopen week een nieuwe collectie edelmetalen en diamanten binnengekregen. Deze liggen klaar om gedragen te worden om de pols van een dame of heer. Er zijn zoveel mooie dingen te zien in het atelier van Nils, dat u beter even een bezoek kunt brengen. In iedere prijsklasse zit er wel een pareltje tussen voor uzelf of om in de feestmaanden cadeau te geven.

Maar dat is niet de enige redenen dat hij het druk gaat krijgen in die maanden, want Nils heeft ook nog heugelijk nieuws te melden. Hij wordt voor de tweede maal vader! Eind december is zijn vriendin uitgerekend, dus het kan zo maar zijn dat er in de decembermaand aangepaste openingstijden zijn bij Atelier Verschoor, wat wij natuurlijk meer dan begrijpelijk vinden.

Raakt Media weet al of het een jongetje of weer een meisje gaat worden, maar voor jullie volgers houden wij het nog even geheim. De ballonnen op de zaak worden of blauw of roze eind december! Dus wilt u nog wat laten maken voor uw geliefde, ren dan snel even langs het atelier van Nils. Dan kan hij het voor de feestdagen nog maken.

Raakt Media wenst de vriendin van Nils succes met de laatste loodjes en wij horen het wanneer de kleine spruit zich aandient natuurlijk. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *