Afvalrace deel 2

Afgelopen zaterdag was het zover ik mocht weer naar Body en Beauty Center I Care.

Uiteraard weer voor de behandelingen maar wat ik nog spannender vond was het wegen en vooral het meten van de centimeters. Ongeduldig kwam ik de salon binnen gerend en werd ik ontvangen door Karin met een grote lach. Ik mocht meteen door voor de weegschaal. Ik was ontzettend benieuwd of ik die 4 kilo had aangetikt die gemiddeld verloren wordt in kilo´s door mensen die de detox doen. Ik had goede hoop want ik was er al 3,6 kwijt. Nou daar ging ik met mijn voetjes op de weegschaal en het moment van de waarheid, zat ik weer onder die 80 kilo. Ik hoorde het piepje van de weegschaal en yes, 79,5 kilo schoon aan de haak. Nou dat was natuurlijk een groot feest. ik was 2 weken daarvoor begonnen met 84,6 kilo dus ik ben 5,1 kilo afgevallen door middel van  de detox en bewegen. Maar toen het moment wat ik het belangrijkst vond het meten van de omvang in centimeters, maar Karin hield mij nog even in spanning want eerst moest ik de Lipo 3 behandeling weer ondergaan, dus nog even drie kwartier in spanning zitten.

Na de behandeling was het dan echt zover ik ging weer opgemeten worden, twee weken terug begon ik op 103,5 cm en nu na 4 behandelingen van de Lipo 3 kwam het meetlint tot het getal op 96,5! Wauw ik was gewoon in twee weken tijd 7 centimeters kwijt in omvang op mijn buik. Ik was een ongelofelijk blij ei die zaterdag. Dankbaar voor de hulp van Karin en van haar apparaten maar vooral de steun die Karin mij geeft en de boost om niet op te geven maar door te gaan met het gezond eten en blijven bewegen. Zoals ik al in mijn eerdere stukken heb geschreven blijft zij mij zelfs na al die jaren nog steeds in de gaten houden. Ik ben zeven jaar geleden gestart bij Karin met echt een overgewicht probleem met mijn 94 kilo, nu na al die jaren zat ik dan wel is waar iets boven mijn streefgewicht van 80 kilo maar ben ik in al die jaren niet meer in de verleiding gekomen om mijzelf weer te laten gaan in mijn oude levens gewoontes. Dit komt met name door vasthoudendheid maar ook door geweldige nazorg van Karin. Het blijft altijd een ding op je gewicht letten voor de meeste vrouwen maar het zetje in de rug die je krijgt door middel van de apparaten en producten van Body en Beauty Center I Care helpen enorm. Mijn detox kuur is voorbij het is nu voor mij nog twee weken lang streng op mijn dieet blijven letten en nog 4 behandelingen van de Lipo 3 en het lymfedrainage pak. Daarna zal het patroon van gezond eten en blijven bewegen een vast gegeven gaan worden in mijn levenspatroon. Ik ben ervan overtuigt dat mij dat wederom weer gaat lukken, want ik weet dat vanaf de zijlijn mijn coach Karin met mij meekijkt.

Lieve volgers tot mijn volgende column, Groetjes een dankbare Anika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *