De laatste column in de afval race

De dag van de laatste weging was aangebroken voor afgelopen zaterdagochtend.

Ik ging toch eigenlijk wel vol spanning naar de weging en meting toe, dit terwijl ik toch al mijn doel bereikt had. Bij binnenkomst mocht ik gelijk plaatsnemen op de weegschaal dus nou hup met de voetjes erop dan maar en vol spanning wachten op dat piepje. En na een paar seconde was daar de uitslag.

Ik was 4 weken terug gestart met 85 kilo en nu na 4 weken van gezonde voeding, bewegen,de detox kuur, het lymfedrainage pak en de Lipo 3 behandelingen stond de teller van de weegschaal op 77 kilo! Op het moment van het zien van de uitslag kwam er een hele harde en heel enthousiaste YES uit. Ruimschoots waren wij over mijn beoogde doel heen geschoten qua gewicht, maar nu de centimeters nog natuurlijk.

Vol goede moed en zo blij als een klein kind dacht ik kom maar op met dat meetlint! De centimeters omvang waar ik mee gestart was waren 104. Daar gingen wij, keurig werd ik weer afgetekend zodat ik continu op dezelfde plek werd opgemeten. Het meetlint ging weer om mij heen en daar kwam de uitslag, ik was geëindigd op 95 cm. Al met al kan ik terug kijken op een hele goede en pittige 4 weken. Meer dan tevreden ben ik met het eindresultaat. Na bemoedigende woorden van Karin, een dikke knuffel en dat ik om de week altijd even aan mag komen waaien om te kijken of alles nog goed gaat is mijn behandeling tot een einde gekomen. Mijn dank gaat uit naar Karin voor deze kans en al haar deskundigheid en natuurlijk naar jullie volgers voor alle lieve bemoedigende woorden.

Mijn compagnon Ramona gaat de strijd nog 3 weken verder aan dus zij neemt het schrijven van columns van mij over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *